Fitormil vaginalne globule (10 globul)

Vaginalne globule delujejo kot lubrikant, vlažijo suho nožnico in tako zmanjšajo težave srbenja, pekočega občutka, razdraženosti in bolečine.
Več...
Pakiranje 10 globul
13,16€

Medicinski pripomoček

Fitormil vaginalne globule z zaščitnim, vlažilnim, pomirjevalnim in mehčalnim učinkom. Primerne  so v primeru suhe nožnice ter v primeru srbenja, rdečice in draženja, še posebej kot lubrikant za nožnico v času klimakterija (predmenopavza, perimenopavza, pomenopavza).

Brez parabenov.

Fitormil globule

Uporaba:
Vzemite eno globulo iz embalaže in jo vstavite v nožnico. Preden boste vstavili globulo v nožnico intimni predel skrbno  očistite z intimno čistilno raztopino.

Akutna terapija: Ena globula vsaki drugi dan, 10 dni.  

Vzdrževalna terapija: Ena globula vsaki tretji dan, en mesec ali po navodilu zdravnika.

Sestavine:
Natrijeva sol pirolidinskokarbonske kisline (natrijev PCA), ki je naravni vlažilni faktor, izvleček sivke in kamilice - vsebujejo sluzi, ki se v tankem sloju razporedijo po površini sluznice in jo ščitijo pred raznimi dražečimi snovmi; hidrogenirani glikozidi; kokosovih maščobnih kislin - delujejo kot lubrikant (mazivo).

Opozorila:
Če pride globula v stik z očmi, jih temeljitito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite  v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist. Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen ...