Fitormil vlažilna čistilna raztopina

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.
Več...
Pakiranje 200 ml
7,30€

Medicinski pripomoček

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.

Ne vsebuje mila.

Nežna čistilna raztopina za vlaženje, mehčanje in zaščito ter preprečevanje suhosti nožnice. Fitormil čistilna raztopina vsebuje sestavine (izvleček sivke in kamilice), ki naredijo zaščitni film.

Uporaba:
Za higieno intimnih predelov. Čistilno raztopino uporabljajte kot običajno milo zjutraj in zvečer oz. po potrebi in jo po nanosu temeljito sperite z vodo.

Sestavine:
Izvlečeka sivke in kamilice vsebujejo sluzi, ki se v tankem sloju razporedijo po površini sluznice in jo ščitijo pred raznimi dražečimi snovmi; Glicerol - izdatno  vlaži sluznico in kožo ter Pantenol.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride čistilna raztopina v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...