Fitormil vlažilna čistilna raztopina

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.
Več...
Pakiranje 200 ml
7,30€

Medicinski pripomoček

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.

Ne vsebuje mila.

Nežna čistilna raztopina za vlaženje, mehčanje in zaščito ter preprečevanje suhosti nožnice. Fitormil čistilna raztopina vsebuje sestavine (izvleček sivke in kamilice), ki naredijo zaščitni film.

Uporaba:
Za higieno intimnih predelov. Čistilno raztopino uporabljajte kot običajno milo zjutraj in zvečer oz. po potrebi in jo po nanosu temeljito sperite z vodo.

Sestavine:
Izvlečeka sivke in kamilice vsebujejo sluzi, ki se v tankem sloju razporedijo po površini sluznice in jo ščitijo pred raznimi dražečimi snovmi; Glicerol - izdatno  vlaži sluznico in kožo ter Pantenol.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride čistilna raztopina v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...