Fitormil vlažilna čistilna raztopina (200 ml)

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.
Več...
Pakiranje 200 ml
7,30€

Medicinski pripomoček

Fitormil vlažilna čistilna raztopina je primerna za občutljivo kožo in sluznice, še posebej v času klimakterija.

Ne vsebuje mila.

Nežna čistilna raztopina za vlaženje, mehčanje in zaščito ter preprečevanje suhosti nožnice. Fitormil čistilna raztopina vsebuje sestavine (izvleček sivke in kamilice), ki naredijo zaščitni film.

Uporaba:
Za higieno intimnih predelov. Čistilno raztopino uporabljajte kot običajno milo zjutraj in zvečer oz. po potrebi in jo po nanosu temeljito sperite z vodo.

Sestavine:
Izvlečeka sivke in kamilice vsebujejo sluzi, ki se v tankem sloju razporedijo po površini sluznice in jo ščitijo pred raznimi dražečimi snovmi; Glicerol - izdatno  vlaži sluznico in kožo ter Pantenol.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride čistilna raztopina v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...