FrezyDerm Sea Side Dry Mist, sončna krema v obliki meglice - ZF 50+ (300 ml)

Izdelek za zaščito pred soncem v obliki meglice z zelo visokim zaščitnim faktorjem 50+. Primerno za odrasle in otroke. Vodoodporen.
Več...
Pakiranje 300 ml
30,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kreme za sončenje, sprej, Aerosol
Mesto uporabe: koža, obraz, telo
Oznaka: občutljiva koža
Vsebnost: ZF 50
Zdravje: sončenje, otroci

FrezyDerm Sea Side Dry Mist, sončna krema v obliki meglice - ZF 50+ združuje enostavnost uporabe in zelo visoko zaščito pred soncem ZF 50+. Nudi učinkovito zaščito pred soncem otrok in odraslih.

Meglica je vodoodporna, zaradi česar je idealna za plaže, kjer sta povečini prisotna močno sončno sevanje in visoka vlažnost. Njegova inovativna, brezzračna embalaža s posebnim ventilom zagotavlja enostavno in enakomerno nanašanje ter omogoča enakomerno in neprekinjeno brizganje.

 Lastnostii:

  • Faktor zaščite pred soncem (ZF) 50+
  • Idealna za otroke in odrasle vseh starosti
  • Primerna za občutljivo kožo
  • Ščiti kožo pred soncem 
  • Enostaven nanos izdelka
  • Vodoodporna formula 

Uporaba:
Pri uporabi na obrazu meglico najprej napršite na dlani, nato nanesite po celotni površini obraza. Na telo  nanesite zadostno količino izdelka za sončenje (2 mg / cm2) na suho ali mokro kožo, 20-30 minut pred izpostavljanjem soncu. Nanos tekom dneva večkrat ponovite, zlasti po kopanju. Pri nanosu ne pozabite na področja kot so ušesa, čelo, nos, pete in zadnji del kolen.

Sestavine (INCI): 
C13-15 Alkane,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum, Benzyl Alcohol.

Proizvajalec: FREZYDERM S.A., Greece
Dobavitelj: VONpharma SI d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe.

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe.

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe. Dodaten izdelek po 30% znižani ceni izberete tukaj: Akcija traja od 22.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...