Frontline Combo Dog, kožni nanos za velike pse (20-40 kg) - 1 pipeta (2.68 ml)

-rok uporabe 11/2022

Frontline Combo je raztopina za kožni nanos za pse, težke od 20-40 kg, ki ščiti pred klopi in bolhami tako, da jih uničuje ter prekinja njihov razvojni krog. Je varen za uporabo in vodoodporen.
Več...
Pakiranje 1 pipeta (2.68 ml)
13,75€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom. fipronil, (S)-metopren

Frontline Combo Dog

Frontline Combo je sredstvo proti zunanjim zajedavcem pri psih in mačkah z dvojnim delovanjem:

  • deluje dolgotrajno insekticidno in akaricidno. Kontaktno ubija bolhe, klope in uši.
  • preprečuje rast in prekine razvojni krog zajedavcev.   Frontline ne deluje kot repelent, pač pa učinkovito ubija klope in bolhe in tako zmanjšuje njihovo število v okolju.

Frontline Combo linija je uporabna tako pri psih kot mačkah in zato še posebno priporočljiv v primeru, da imamo doma obe vrsti ljubljenčkov. Frontline Combo kožni nanos za velike pse (20-40 kg) je primeren le za pse s to določeno telesno težo. Mačke, ki jih smemo obdržati kot hišne ljubljenčke, ne dosežejo mase 20 kg.

Kako zaščititi hišne ljubljenčke pred bolhami in ostalimi zajedalci

Uporaba Frontline Combo izdelkov tako pri psih kot pri mačkah prekine razvojni krog bolh, ščiti tudi pred naselitvijo zajedalcev v domu in tako preprečuje ponovno okužbo naših živali z njimi. V primeru, da imamo psa in mačka, je smiselno uporabiti Frontline Combo za oba ljubljenčka.

Po nanosu se Frontline Combo zaradi posebnega nosilca razporedi po vsem telesu ter postopno prehaja v dlačne mešičke in se tam shranjuje, zaradi česar je odporen na dež, kopanje in umivanje.

Ker se shranjuje v koži, se z oljenjem dlake dolgotrajno sprošča, njegova učinkovitost pri tem pa ostane nespremenjena do enega meseca po nanosu.

Varno ga lahko uporabljamo pri mladičih že od 2. meseca starosti, pri brejih psicah in mačkah ter pri doječih živalih.

Na kaj moramo biti pozorni pri uporabi Frontline Combo

Živali 48 ur pred in 48 ur po nanosu ne kopamo, pri nanosu pa je pomembno, da dobro razmaknemo dlako in Frontline nanesemo na kožo, ne na dlako.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje. Akcija poteka 28. 6. do 30. 6. 2022. Akcija ne velja za izdelke CeraVe, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.