Futuro, vodoodporna opornica za zapestje

Opornica za zapestje nudi oporo in lajša bolečine v zapestju.
Več...
Pakiranje 1 opornica
41,55€

Možnosti

Izberite roko:
Izberite velikost:

Medicinski pripomoček
Uporaba pri zvinih, zlomih, sindromu karpalnega kanala. Uporablja se lahko tudi po imobilizaciji. Pomaga pri preprečevanju ponovne poškodbe. Poseben vodoodporen material omogoča nošenje tako pri vsakodnevnih opravilih, kot pri bolj umazanih ali mokrih opravilih.

Dodatne značilnosti in koristi:

  • Izjemno mehak in koži prijazen vodoodporen material, ki omogoča dihanje, zagotavlja prijetno in udobno nošenje.
  • Enostavna namestitev in nastavitev udobne prilagoditev z ježkom.
  • Palec je ločen od stalih prstov.
  • Brez motečih šivov.

*Material neobčutljiv na umazanijo, primeren za umazana dela ali dela s stikom z vodo.

Opozorilo:
Opornica je namenjena samo za levo ali samo za desno roko.

Mere:
Izmerite tako kot kaže slika.

S/M:

  1. 17-20 cm.
  2. 17-23 cm.

L/XL:

  1. 20-23 cm.
  2. 23-27 cm.

Barva: Siva.

Namestitev:

  1. Razrahlajte vrvico in vstavite roko v opornico. Palec potisnite skozi luknjo za palec tako, da dlan udobno počiva na spodnjem delu opornice.
  2. Odvijte vrvico okoli dlani in jo pritrdite pod zapestjem.. Prilagodite tako, da opornica nudi trdno oporo in je udobo nameščena.

Čiščenje: 
Ročno pranje z blagim milom in toplo vodo. Posušite na zraku. Ne uporabljajte pralnega, pomivalnega ali sušilnega stroja, kemičnega čiščenja. Umazane dele ošistite s toplo vodo.  Nekatere snovi, kot so mineralna olja, motorno olje, kis ali krema za čevlje, lahko povzročijo razbarvanje opornice.

Sestava:
EVA pena, najlon, poliester, polietilen, baker.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...