Galattoplus, žvečljive tablete

Galattoplus je prehransko dopolnilo na osnovi izvlečkov jastrebine, grškega sena (sabljasti triplat), navadnega komarčka, kumine in navadnega sporiša. Jastrebina je galaktogog in spodbuja izločanje mleka v mlečnih žlezah.
Več...
Pakiranje 30 žvečljivih tablet
15,30€

Galattoplus je prehransko dopolnilo na osnovi izvlečkov jastrebine, grškega sena (sabljasti triplat), navadnega komarčka, kumine in navadnega sporiša. 

Jastrebina je galaktogog in spodbuja izločanje mleka v mlečnih žlezah.

Uporaba:
2 tableti na dan, skozi celotno obdobje dojenja. Žvečljive tablete, ki se raztopijo v ustih (orodisperizibilne) oz. so topne v vodi.

Vsebnost:

Sestavine: V 2 tabletah
Navadni komarček s.e.* 200 mg
Grško seno (sabljatsti triplat) s.e.* 200 mg
Jastrebina s.e.* 200 mg
Kumina s.e.* 100 mg
Navadni sporiš (verbena) s.e.* 100 mg

Sestavine:
sladila: sorbitol, neohesperidin, sukraloza; s.e.* navadni komarček (Foeniculum vulgare Mill., plodovi), grško seno oz. sabljasti triplat (Trigonella foenum-graecum L., semena), jastrebina (Galega officinalis L., cvetoči vrhovi), kumina (Carum Carvi L., plodovi), navadni sporiš oz. verbena (Verbena officinalis L., nadzemni deli rastline), maltodekstrin, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid (nano), aroma. 

s.e.* - suhi ektrakti na maltodekstrinu

30 žvečljivih tablet po 650 mg, vsebnost 19,5 g

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ter zdrav način življenja. Ne priporočamo uporabe v primeru, da ste preobčutljivi na katero koli navedeno sestavino. Prekomerna uporaba ima lahko odvajalen učinek.

Shranjevanje:
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno toploto. Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na škatli in pretisnem omotu. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na strani škatle.

Dobavitelj: MEDISANUS d.o.o., Vagajeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@medisanus.com
Proizvajalec: SANITPHARMA SRL, Italija.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...