Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija

Galex Forvita B-Complex, tablete - paket

- tri za ceno dveh -

Več o vitaminih skupine B.
Vitamini B6, B12 in folna kislina prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju in k presnovi homocisteina. Vitamina B6 in B12 prav tako skupaj z vitamini B1, B2 in niacinom prispevata k delovanju živčnega sistema.
Več...
Pakiranje 3 x 30 filmsko obloženih tablet
Redna cena 8,70€
5,80€

Vitamini B6, B12 in folna kislina prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju in k presnovi homocisteina. Vitamina B6 in B12 prav tako skupaj z vitamini B1, B2 in niacinom prispevata k delovanju živčnega sistema. B2 ima vlogo tudi pri presnovi železa in skupaj z niacinom prispeva k ohranjanju zdravih sluznic in kože. Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim.

Uporaba:
Otroci, stari od 7 do 14 let zaužijejo eno filmsko obloženo tableto na dan.
Odrasli in otroci, starejši od 14 let zaužijejo 1-3 filmsko obloženih tablet na dan.
Priporočamo, da se filmsko obložene tablete zaužijejo z dovolj tekočine (kozarec vode).

Vsebnost:

  v 1 tableti v 3 tabletah % PDV/RDA* (3 tablete)
niacin 10 mg 30 mg 188%
pantotenska kislina (B5) 5 mg 15 mg 250%
vitamin B6 1,4 mg 4,2 mg 300%
vitamin B2 1,2 mg 3,6 mg 257%
vitamin B1 1 mg 3 mg 273%
folna kislina 100 μg 300 μg 150%
vitamin B12 1,4 μg 4,2 μg 168%

* PDV/RDA – priporočen dnevni vnos.

Sestavine:l
laktoza
monohidrat, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza (E 460i); maltodekstrin, nikotinamid (vitamin niacin), kalcijev pantotenat (vitamin B5), stabilizator: polivinilpirolidon, sredstvo za glaziranje: smukec (E 553b), sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza; piridoksinijev hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), tiaminijev mononitrat (vitamin B1), modificirani škrob, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvo za glaziranje: polietilenglikol, barvili: črni železov oksid (E 172), rdeči železov oksid (E 172); folna kislina, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid (E 172); cianokobalamin (vitamin B12).

Neto količina: 4,65g

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.  Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Izdelek vsebuje laktozo. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C v originalni embalaži.

GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi, d.d.,
Tišinska ulica 29g, 9000 Murska Sobota, Slovenija
v sodelovanju z
REPLEK FARM Ltd.,
Kozle st. 188, 1000 Skopje, Makedonija

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...