GelClair oralni gel, 21 x 15 ml

Oralni gel, ki kot tekoč povoj za več ur prekrije površino ust in žrela ter s tem ublaži bolečine, ki so posledica oralnega mukozitisa.
Več...
Pakiranje 21 x 15 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
71,76€
Lastnosti
Oblika: gel, vrečke
Mesto uporabe: usta, dlesni, sluznica, žrelo
Oznaka: rane, razjeda, oteklina, bolečina
Zdravje: ustna higiena

Medicinski pripomoček

koncentriran viskozen gel

Oralni mukozitis je pogost nezaželen učinek zdravljenja s kemoterapijo in obsevanjem, ki se kaže kot pordelost, oteklost ter vzdraženost ustne sluznice ali kot ranice in razjede v notranjosti ust in žrela. Vse to lahko povzrpča težave pri požiranju in govorjenju, v izrazitejših oblikah pa tudi odlog zdravljenja.

Gelclair je koncentriran viskozen gel, namenjen obvladovanju sprememb na poškodovani oboleli ustni sluznici. Gel ustvari zaščitno prevleko, ki se oprime sluznice v ustni votlini in žrelu. Tako prepreči nadaljne draženje in s tem pripomore k hitremu lajšanju bolečin.

Indikacije:
Gelclair pomaga obvladovati okvare sluznice v ustni votlini in žrelu. Gel ustvari zaščitno prevleko, ki lajša bolečine in blaži poškodbe v ustih, vključno s spremembami zaradi zdravil, bolezni, obsevanja, kemoterapije, operacij v ustih, travmatskih razjed zaradi zobnih aparatov in protez ter zaradi staranja.

Navodila za uporabo:
Gleclair se uporablja 3-krat dnevno oziroma po potrebi. Po uporabi vsaj eno uro ne jejte in pijte!

Celotno vsebino vrečke, ki vsebuje en odmerek, vlijte v kozarec in dodajte približno 40ml (3 velike žlice) vode. Dobro premešajte in uporabite takoj. Gel zadržite v ustih vsaj eno minuto oziroma čim dlje tako, da boste dobro prekrili jezik, nebo, žrelo, notranjo stran lic in vso ustno tkivo. Pogrgrajte in izpljunite. Gel lahko uporabite tudi nerazredčen. Neuporabljeno raztopino gela zavrzite.

Dobavitelj: Pharmaswiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin, T:012003060, e-mail: sloveniainfo@pharmaswiss.com
Proizvajalec: Helsinn, Damastown Road, Damastown, Dublin 15, Irska

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...