Geratherm Basal digital, termometer za ugotavljanje plodnosti (1 termometer)

Bazalna telesna temperatura in njen pomen pri določanju plodnih dni.
Geratherm Basal digital je digitalni termometer za ugotavljanje ovulacije. 4-mestni zaslon je osvetljen in primeren za uporabo tudi v temi.
Več...
Pakiranje 1 termometer
20,24€

Geratherm Basal digital je digitalni termometer za ugotavljanje ovulacije. 4-mestni zaslon je osvetljen in primeren za uporabo tudi v temi.

Lastnosti: 

  • Velik 4 številčni prikaz.
  • Osvetljeno ozadje.
  • 10 spominskih mest.
  • Upogljiva sonda.


Upogljiva konica in vodoodpornost omogoča in olajša merjenje v ustih.

Natančnost +/- 0.10 °C. Razpon meritev 32.00 °C – 43.99 °C
   
Termometru je priložena tabela vrednosti za analizo.

Bazalna telesna temperatura (BTT) je izvrsten pokazatelj različnih faz menstrualnega ciklusa. Z njeno pomočjo lahko določimo začetek ovulacije in na naraven način načrtujemo zanositev.

Spremljanje BTT se lahko uporabi kot naravna metoda povečanja verjetnosti zanositve. Z merjenjem in beleženjem BTT lahko ženska v nekaj mesecih bolje spozna svoje cikluse in predvidi svoje plodne dni. Rezultate lahko vpisuje v svoj koledar plodnosti. Za zanositev zadostuje, da sta partnerja spolno aktivna nekaj dni pred predvidenim porastom telesne temperature, torej pred začetkom ovulacije. 

BTT je lahko tudi dober pokazatelj uspešne oploditve. Testi nosečnosti prva dva tedna po ovulaciji niso dovolj zanesljivi, da bi lahko potrdili nosečnost. Če je ženska seznanjena s svojim datumom ovulacije, se lahko ogne napačnemu tolmačenju negativnih rezultatov testa nosečnosti. Poleg tega zaporednih 18 dni višje telesne temperature zelo verjetno pomeni nosečnost. 

Beleženje BTT se uporablja kot kontracepcijska metoda takrat, kadar z njo določamo obdobje post-ovulacijske neplodnosti.

Dobavitelj: POTENZA MEDICA d.o.o. Cesta Cankarjeve brigade 18 1 290 Grosuplje, Slovenia.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 12. 8. do 15. 8. 2022. Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine ...