Glucocard S Meter Kit, set

Glucocard S Meter Kit set vsebuje: 1x Merilnik, 1 x 10 testnih lističev, 1 x 10 lancet
Več...
Pakiranje 1 set
12,23€

Glucocard S Meter Kit set vsebuje:

 • 1x Merilnik
 • 1 x 10 testnih lističev
 • 1 x 10 lancet

Merilnik Glucocard S in Glucocard S Test Strips so namenjeni kvalitetnemu merjenju ravni glukoze v sveži kapilarni polni krvi. Namenjeni so uporabi zunaj telesa (diagnostični uporabi in vitro) na domu ali v kliničnem okolju kot pripomoček za spremljanje in nadzorovanje ravni glukoze v krvi.

Previdnostna obvestila za merilnik:

 • Za natančne rezultate merjenja počakajte, da se merilnik prilagodi okolici: Temperatura: 8 do 40°C (46 do 104°F); Vlažnost: 20- do 80-odstotna relativna vlažnost

Za 30 minut pred merjenjem ravni glukoze v krvi.

 • Merilnika ne shranjujte in ne uporabljajte na mestih, kjer: je prisotno veliko nihanje temperature; je vlažnost tako velika, da povzroča kondenzacijo (kopalnica, sušilni prostori, kuhinja idp.); je močno elektromagnetno polje (mikrovalovna pečica, mobilni telefon ipd.).
 • Merilnika ne uporabljajte, če vam je padel v tekočino ali je vanj prodrla tekočina, tudi če se je potem posušil.
 • Ne dotikajte se teže z testni listič na merilniku. Znotraj merilnika je toplotno tipalo, ki zmanjša pojavljanje napak.
 • Med merjenjem ne priključujte komunikacijskega kabla na priključek za povezavo. Poškodba merilnika lahko povzroči netočne rezultate merjenja.
 • Krvi ne nanašajte neposredno na režo za testni listič na merilniku.
 • Svojega merilnika ne souporabljajte z nobeno drugo osebo, da preprečite tveganje okužbe.

Previdnostna obvestila za testne lističe:

 • Pri merjenju z merilnikom Glucocard S uporabljajte samo Glucocard S Test Strips. Ne uporabljajte drugih testnih lističev, saj lahko to povzroči netočne rezultate.
 • Ne uporabljajte testnih lističev, ki jim je potekel rok uporabe. Rok uporabe je naveden na steklenički s stestnimi lističi poleg oznake "Exp".
 • Za natančne rezultate merjenja počakajte, da se testni lističi prilagodijo okolici: Temperatura 8 do 40°C (46 do 104°F); Vlažnost: 20- do 80-odstotna relativna vlažnost

Za 30 minut pred merjenjem ravni glukoze v krvi.

 • Ne uporabljajte testnih lističev, če je od odprtja stekleničke preteklo 6 mesecev ali več.
 • Testni lističi so namenjeni samo enkratni uporabi. Ne uporabljajte testnih lističev, ki so že vpili kri ali kontrolno raztopino.

Uporaba:

 1. S čistimi in suhimi rokami iz stekleničke vzemite 1 testni listič. Testnega lističa ne upogibajte. Stekleničko tesno zaprite takoj, ko ste iz nje vzeli testni listič. Krvi ne nanašajte na testni listič, dokler ga niste vstavili v merilnik.
 2. Testni listič do konca vstavite v režo za testni listič. Merilnik se vklopi. Prepričajte se, da je prikazan celotni zaslon. Ko se pojavi rezultat zadnjega testa, začne na zaslonu utripati simbol krvi. Če se na zaslonu ne pojavi nič odstranite testni listič in ga vstavite nazaj v režo za testni listič.
 3. Odvzemite kri in jo nanesite na testni listič v največ 5 minutah od vstavitve testnega lističa v merilnik. Če tega ne naredite v 5 minutah, se merilnik samodejno izklopi. (Z Multi-lancet Device 2 -> lancetni pripomoček in Multilet -> lanceta)

Mesto vboda umijte z milom in vodo. Mesto popolnoma posušite, preden odvzamete vzorec krvi. Iste lancete ali lancetnega pripomočka ne delite z nobeno drugo osebo, da preprečite tveganje okužbe. Vedno uporabite novo lanceto. Lancete so namenjene samo enkratni uporabi. Lancete, ki ste jo že uporabili, ne uporabite ponovno.

Testiranje na drugih mestih: s tem merilnikom lahko merite raven glukoze v krvnem vzorcu, odvzetem na prstni blazinici, dlani, podlakti ali nadlakti. Vendar se lahko rezultati, pridobljeni z vzorcem iz mest, ki niso prstna blazinica, razlikujejo od meritve na vzorcu iz prstne blazinice. Preden opravite test s krvjo iz dlani, podlakti ali nadlakti, se posvetujte s svojim zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.

Lancete Multilet vstavite v lancetni pripomoček. Odvijte zaščitni pokrovček. Pritisnite na dve izboklini na pokrovčku glave in pokrovček povlecite. V držalo vstavite novo lanceto in jo potiskajte, dokler se ne zaustavi. Prstni pokrovček namestite na telo lancetnega pripomočka. Po potrebi prilagodite globino vboda z lanceto, tako da obračate gumb za prilagajanje. Pokrovček glave pritisnite na prstno blazinico in rahlo pritisnite gumb za vbod. Čes gumb za vbod ponesreči pritisnete, preden dosežete mesto vboda, povlecite ročico za namestitev, da zaslišite klik. Pripomoček se bo ponastavil. Ko povlečete ročico za namestitev, se gumba za vbod ali ročice za odstranitev ne dotikajte. Odvzemite tolikšno količino krvi, kot je prikazano v navodilih, ki so priloženi izdelku.

Po uporabi privijte zaščitni pokrovček nazaj in skupaj z njim zavrzite lanceto. Lancete Multilet ni mogoče uporabljati z vsemi vrstami lancetnih pripomočkov.

4. Preverite ali na zaslonu utripa simbol za kri. Če se na zaslonu ne pojavi nič, odstranite testni listič in ga vstavite nazaj v režo. Potem počakajte, da začne simbol krvi utripati. Z vrhom testnega lističa se dotaknite kaplje krvi. Pustite, da testni listič vpija kri, dokler se temno obarvano okence za preverjanje ne napolni s krvjo. če kri nanesete neposredno na okence za preverjanje, ne boste dobili točnih rezultatov. Merilnik začne odštevati in prikazovati utripajočo črtico. Po 5 sekundah se sproži pisk in prikaže se rezultat testa skupaj z datumom/časom.

Da dobite točne rezultate, se s testnim lističem dotaknite krvi takoj, ko pridobite kapljico krvi zadostne velikosti. To se navadno doseže v 20 sekundah. Uporabite samo okroglo kapljico krvi. Obrišite razmazano kri. Testa ne opravite s krvjo, ki steče ali se razmaže stran od mesta vboda. Ne razmažite krvi na testni listič. Testnega lističa ne pritiskajte na mesto vboda s silo. Ne dodajajte nobene dodatne krvi. To lahko povzroči netočne rezultate. Testnega lističa se ne dotikajte z rokami, dokler se ne pojavi testni rezultat.

5. Preberite rezultat testa.

Podatke lahko shranite na osebni računalnik s posebno programsko opremo za merilnik. Napravo povežite z računalnikom, ki ima certifikat po standardu EN60950-1. Uporabite kabel, ki je certificiran za USB. Za podrobnosti stopite v stik s svojim distributerjem.

Več si preberite v original navodilu za uporabo, ki je priložen izdelku.

Opozorila:
Merilnika in testnih lističev Glucocard S ne uporabljajte za diagnosticiranje sladkorne bolezni. Prav tako ne spreminjajte zdravljenja na podlagi rezultatov testa s tem merilnikom, ne da bi se o tem posvetovali s svojim zdravnikom ali zdravstvenim delavcem. Merilnika Glucocard S ne uporabljajte za testiranje glukoze v krvi, če pri vas izvajajo preiskave absorbcije ksiloze. Te vrste zdravljenja lahko povzročijo večje rezultate testov, kot je dejanska koncentracija glukoze. Za vzdrževanje kakovosti testnih lističev, jih shranjujte v izvirni steklenički. Ne prenesite jih v druge vsebnike.

lancete Multilet ne uporabljajte, če je odstranjen zaščitni pokrovček. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe. Za preprečevanje okužb se izogibajte stiku z drugimi osebami. Uporabljeno lanceto Multilet odstraniteskladno z lokalnimi predpisi. Mesto vboda razkužite, da preprečite okužbe. Po odvzemu vzorca zaustavite krvavitev in obvežite mesto vboda. Lancete Multilet ni mogoče uporabljati z vsemi vrstami lancetnih pripomočkov. Za preprečevanje okužb pri prebadanju tankih delov telesa, kot je ušesna mečnica, itd., hrbtne strani takšnega dela telesa ne podpirajte s prstom. Za enkratno uporabo. Shranjujte na suhem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi.

Merilnik, testne lističe in druge izdelke shranjujte nedosegljivo otrokom. Majhni predmeti prestavljajo nevarnost zadušitev.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...