Glutamin plus, prašek za peroralno raztopino - okus pomaranče (30 x 22,4 g)

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Peroralni prehranski dodatek, bogat z glutaminom in antioksidanti (vitamini E, C in β-karoten, elementa v sledovih cink in selen).
Več...
Pakiranje 30 x 22,4 g
Poštnina Brezplačna poštnina
190,98€

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene.

Peroralni prehranski dodatek, bogat z glutaminom in antioksidanti (vitamini E, C in β-karoten, elementa v sledovih cink in selen). Brez glutena, brez laktoze. Za dietetsko uravnavanje prehranjevanja bolnikov s povečanimi potrebami po glutaminu in antioksidantih zaradi oksidativnega stresa po kirurških posegih ali pri kroničnih vnetnih boleznih.

Uporaba:
Odmerjanje:
2–3 vrečice na dan.

Pomembna opozorila:
Uporabljajte le pod zdravniškim nadzorom. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane. Izdelek ni primeren za otroke do 10 let. Ni za parenteralno uporabo.

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Priprava:
1.) Nalijte 200 ml (po možnosti hladne) vode v čist vsebnik ali mešalnik. 2.) Dodajte vsebino ene vrečice. 3.) Dobro premešajte z mešalnikom ali žlico. Ponovno premešajte čez 1 minuto.

Uporaba: 
Pripravljen napitek ohladite in uporabite v 24 urah. Ni priporočljivo za hranjenje po sondi ali za mešanje s pripravki za sondno hranjenje.

Sestavine: 
L-glutamin, škrob, koncentrat pomarančnega soka, maltodekstrin, stabilizator (E414), aroma, vitamin C, vitamin E, sladilo (natrijev saharinat), cinkov sulfat, β-karoten, natrijev selenat.

Distributer: Medias International d.o.o., Leskoškova cesta 9D, 1000 Ljubljana.

Drugi okusi

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 18.5. do 24.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.