Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija

Gold Collagen Active, stekleničke

Tekoče prehransko dopolnilo s kolagenom, glukozamin hidrokloridom, hondroitin sulfatom, L-karnitinom, sušeno maco, N-acetilglukozaminom, hialuronsko kislino, s sladilom, črnim poprom, vitamini in minerali.
Več...
Pakiranje 10 x 50 ml
Redna cena 39,86€
27,91€

Tekoče prehransko dopolnilo s kolagenom, glukozamin hidrokloridom, hondroitin sulfatom, L-karnitinom, sušeno maco, N-acetilglukozaminom, hialuronsko kislino, s sladilom, črnim poprom, vitamini in minerali.

Brez glutena; Vsebuje naravno prisotne sladkorje; Brez konzervansov; Brez barvil; Brez alkohola; Brez GSO. Halal. Kosher.

Gold Collagen Active je osnovan na posebej razviti formuli, ki ponuja edinstveno kombinacijo kolagena in biološke razpoložljivosti.

Cink prispeva k vzdrževanju normalne kože, las in nohtov.
Baker prispeva k normalni obarvanosti las in kože ter k ohranjanju normalnega vezivnega
tkiva.
Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.
Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti, hrustanca in kože.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in
po njej.
Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in delovanju mišic.
Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase.
Vitamin B6 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, prispeva k zmanjševanju utrujenosti
in izčrpanosti ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Niacin prispeva k ohranjanju zdrave kože ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Priporočljiv vnos: popijte vsebino 1 stekleničke na dan. Pred uporabo dobro pretresite.

Vsebnost:

Hranilne vrednosti na stekleničko (50 ml) na 100 ml
Hidroliziran kolagen 4000 mg 8000 mg
Glukozamin hidroklorid 1000 mg 2000 mg
Hondroitin sulfat 400 mg 800 mg
L-karnitin 200 mg 400 mg
Energijska vrednost 99 kJ  (23 kcal) 198 kJ (46 kcal)
Maščobe 0,1 g 0,2 g
od tega:    
-nasičene maščobe 0,1 g 0,1 g
-enkrat nenasičene maščobe 0,1 g 0,1 g
-večkrat nenasičene maščobe 0,0 g 0,0 g
Ogljikovi hidrati 0,7 g 1,4 g
-od tega sladkorji 0,0 g 0,0 g
Prehranske vlaknine 0,1 g 0,2 g
Beljakovine 4,8 g 9,6 g
Sol 0,1 g 0,2 g
Vitamin C 80,0 mg (100% PDV*) 160,0 mg (200% PDV*)
Niacin 2,4 mg (15% PDV*) 4,8 mg (30% PDV*)
Cink 1,5 mg (15% PDV*) 3,0 mg (30% PDV*)
Vitamin B6 1,4 mg (100% PDV*) 2,8 mg (200% PDV*)
Baker 0,15 mg (15% PDV*) 0,3 mg (30% PDV*)
Biotin 50 μg (100% PDV*) 100 μg (200% PDV*)
Vitamin D 5 μg (100% PDV*) 10 μg (200% PDV*)
Vitamin B12 0,38 μg (15% PDV*) 0,76 μg (30% PDV*)

*PDV= priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, hidroliziran kolagen (iz rib), glukozamin hidroklorid, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, hondroitin sulfat, L-karnitin, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina, antioksidant: askorbinska kislina (vitamin C), sušena maca (Lepidium meyenii), sladilo: steviol glikozidi, N-acetilglukozamin, nikotinska kislina (niacin), hialuronska kislina, cink, izvleček črnega popra (Piper nigrum), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), baker, biotin, vitamin D, hidroksikobalamin (vitamin B12).

Neto količina: 500 ml (10 stekleničk x 50 ml)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Med nosečnostjo, v času dojenja ali če jemljete zdravila, se pred uporabo izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Hraniti na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in toploto. Po odprtju stekleničke porabiti vsebino v roku 24 ur.

Blank slika
Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...