Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Gold Collagen Pure, stekleničke

Tekoče prehransko dopolnilo s kolagenom, boragovim oljem, hialuronsko kislino, Nacetilglukozaminom, s sladili, črnim poprom, vitamini in minerali.
Več...
Pakiranje 10 x 50 ml
39,86€

Tekoče prehransko dopolnilo s kolagenom, boragovim oljem, hialuronsko kislino, Nacetilglukozaminom, s sladili, črnim poprom, vitamini in minerali.

Brez glutena; Brez sladkorjev; Brez konzervansov; Brez barvil; Brez alkohola; Brez GSO. Primerno za diabetike. Halal. Kosher.

Gold Collagen Pure je osnovan na posebej razviti formuli, ki ponuja edinstveno kombinacijo kolagena in biološke razpoložljivosti.

Cink prispeva k vzdrževanju normalne kože, las in nohtov.
Baker prispeva k normalni obarvanosti las in kože ter k ohranjanju normalnega vezivnega
tkiva.
Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože in las.
Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože in hrustanca.
Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Vitamin B6 prispeva k sproščanju energije pri presnovi in prispeva k zmanjševanju
utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Priporočljiv vnos: popijte vsebino 1 stekleničke na dan. Pred uporabo dobro pretresite.

Vsebnost:

Hranilne vrednosti na stekleničko (50 ml) na 100 ml
Hidroliziran kolagen 5000 mg 10000 mg
Energijska vrednost 92 kJ (22 kcal) 184 kJ (44 kcal)
Maščobe 0,0 g 0,0 g
od tega:    
-nasičene maščobe 0,0 g 0,0 g
-enkrat nenasičene maščobe 0,0 g 0,0 g
-večkrat nenasičene maščobe 0,0 g 0,0 g
Ogljikovi hidrati 0,1 g 0,2 g
-od tega sladkorji 0,0 g 0,0 g
Prehranske vlaknine 0,2 g 0,4 g
Beljakovine 5,2 g 10,4 g
Sol 0,07 g 0,14 g
Vitamin C 80,0 mg (100% PDV*) 160,0 mg (200% PDV*)
Vitamin E 6,0 mg α-TE (50% PDV*) 12,0 mg α-TE (100% PDV*)
Cink 1,5 mg (15% PDV*) 3,0 mg (30% PDV*)
Vitamin B6 1,4 mg (100% PDV*) 2,8 mg (200% PDV*)
Baker 0,15 mg (15% PDV*) 0,3 mg (30% PDV*)
Biotin 50 μg (100% PDV*) 100 μg (200% PDV*)

*PDV= priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, hidroliziran kolagen (iz rib), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sojini polisaharidi (soja), arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina, antioksidant: askorbinska kislina (vitamin C), hialuronska kislina, boragovo olje (Borago officinalis) (vsebuje topilo: glicerol, emulgator: sojin lecitin), D-alfa-tokoferol (vitamin E), sladilo: sukraloza, N-acetilglukozamin, sladilo: steviol glikozidi, cink, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), izvleček črnega popra (Piper nigrum), baker, biotin.

Neto količina: 500 ml (10 stekleničk x 50 ml)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Med nosečnostjo, v času dojenja ali če jemljete zdravila, se pred uporabo izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in toploto. Po odprtju stekleničke porabiti vsebino v roku 24 ur.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...