Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

GrandeMag Direkt, 30 vrečic

Prehransko dopolnilo GrandeMag Direkt je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje - brez vode.
Več...
Pakiranje
16,87€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vrečke
Mesto uporabe: lasje, nohti, mišice, kosti, živčevje
Simptom: krči, utrujenost
Vsebnost: magnezij
Zdravje: šport, presnova, vitalnost

Prehransko dopolnilo GrandeMag Direkt je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje - brez vode.

Dnevne potrebe odraslih po magneziju znašajo od 300 do 400 mg, odvisno od starosti in spola.
Magnezij je pomemben ion znotrajcelične tekočine, je sestavina kosti in zob, sodeluje pa tudi pri prenosu živčnih impulzov, nastajanju celične energije in pri sintezi beljakovin. Če povežete njegovo vlogo v organizmu, si lahko predstavljate, da sodeluje pri izredno pomembnih procesih, kot so uravnavanje srčnega ritma, pri gradnji protiteles, ki so beljakovine, pri krčenju mišic in še bi lahko naštevali.

V stresnih okoliščinah, pri fizičnih opravilih, povečanem odvajanju urina in povečanem znojenju telo izloča več magnezija. V takšnih okoliščinah je potreben dodaten vnos magnezija.

Magnezij sodeluje pri normalnem delovanju mišic, vključno s srčno mišico in normalnem delovanju živčevja.

Uporaba:
Enkrat na dan v usta stresemo vsebino ene vrečice. Preden pogoltnemo, počakamo da se prašek v ustih raztopi.

Vsebnost:

 Sestavine 1 vrečica vsebuje  PDV/RDA* Najvišja dovoljena količina
Magnezij  400 mg 375 mg 600 mg

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Magnezijev citrat, trsni sladkor, magnezijev oksid, monogliceridi in digliceridi maščobnih kislin (sredstvo za glaziranje), glukoza, prašek pasijonke z naravnimi aromami, magnezijeve soli maščobnih kislin (sredsvo proti strjevanju, glicerin in sorbitol in vinska kislina.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Ne vsebuje glutena, laktoze in kvasa.
Proizvajalec: DR. GRANDEL GMBH, NEMČIJA

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...