Granergy Direkt B12 Plus Grandevita, vrečke (20 vrečk)

-rok uporabe 04/2023 -

Energija z vitamini B12, B2, B6, niacinom in pantotensko kislino. Prehransko dopolnilo s sladkorjem.
Več...
Pakiranje 20 vrečk
12,41€

Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

V izdelku Granergy Direkt je vitamin B12 kombiniran z drugimi izbranimi vitamini. Sadne granule znotraj vrečk lahko kadar koli priročno zaužijete - neposredno, brez vode. Poleg tega tudi vitamini B2, B6, niacin, pantotenska in folna kislina prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim. Vitamini B2, B6, niacin in pantotenska kislina pa skupaj prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

Koncentrati iz super- sadja aronije in črnega ribeza dajejo Granergy-ju edinstven okus.

Uporaba:
Uporaba in odmerjanje: Enkrat na dan, najbolje zjutraj pred zajtrkom, vsebino ene vrečke stresite neposredno na jezik in pustite, da se počasi raztopi, potem pogoltnite.

Vsebnost:

Sestavine: Na vrečico: %PDV*
Vitamin B12 10 μg 400%
Vitamin B2 1,4 mg 100%
Vitamin B6 1,4 mg 100%
Niacin 16 mg 100%
Pantotenska kislina 6 mg 100%
Folna kislina 200 μg 100%

* v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle.

Sestavine:
sladkor, aronija v prahu 25% (koncentrat soka aronije, maltodekstrin), sok črnega ribeza v prahu 10,7% (koncentrat soka črnega ribeza, maltodekstrin), kislina: vinska kislina, niacin, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, vitamin B12, pantotenska kislina, vitamin B2, vitamin B6, folna kislina.

Ne vsebuje glutena, laktoze in kvasa.

Opozorila:
Granergy Direkt shranjujte pri sobnih pogojih. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek Granergy Direkt je primeren za odrasle in mladostnike, starejše od 14 let. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Odgovoren za Slovenijo: Grandevita d.o.o., Zlatek 15, 1000 Ljubljana..
V sodelovanju z dr. Grandel GmbH, Nemčija
Država porekla: Nemčija.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.