Grau Golden Animal Care, šampon za belo dlako psov in mačk (250 ml)

Šampon je pH nevtralen in s pomočjo 2% izvlečka črnega bezga aktivira naravni pigment v koži vašega ljubljenčka.
Več...
Pakiranje 250 ml
9,28€

Rezultat je snežno bela dlaka. Primeren je tudi za mladiče psov in mačk. Šampon je koncentrat, ki se razredči z vodo do največ 4:1 (1 del šampona in do 4 deli vode), zato vam malo pakiranje zadostuje za več šamponiranj kot običajni šamponi.

Uporaba:
Samo za zunanjo uporabo. Navlažite dlako vašega psa ali mačke, vtrite manjšo količino šampona ter pustite delovati 2 minuti. Sperite z mlačno vodo. Po potrebi postopek ponovite.

Sestavine:
anionsko milo >5% do <15%, amfoterično milo <5%, ekstrakt črnega bezga, Metilkloro-izotiazolin, Metilizotiazolin 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol.

Opozorila:
Izogibajte se kontaktu z očmi in morebitnemu užitju. V primeru draženja dobro sperite z vodo in takoj prenehajte z uporabo.

Shranjevanje:
Pri sobni temperaturi na zračnem prostoru, proč od neposredne sončne svetlobe, izven dosega otrok in hišnih živali, ne skupaj s hrano, pijačo ali zdravili.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Da bi zagotovili ustrezno nego za mastno in k aknam nagnjeno kožo v odrasli dobi, so Laboratoriji Vichy predstavili rutino Normaderm Phytosolution. Rutina Normaderm Phytosolution, ki je oblikovana na osnovi dermokozmetičnih sestavin naravnega izvora, v samo dveh korakih usmerjeno deluje na kožo, ...