Grau Hokamix30, tablete (200 tablet)

Vsestransko naravno prehransko dopolnilo v obliki tablet za odraščajoče in odrasle pse (optimizira presnovo, spodbuja organske sisteme, za svetlečo dlako, za boljšo gibčnost …).
Več...
Pakiranje 200 tablet
27,52€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Vsebnost: minerali, vitamini
Zdravje: presnova, psi

Vsestransko naravno prehransko dopolnilo v obliki tablet za odraščajoče in odrasle pse (optimizira presnovo, spodbuja organske sisteme, za svetlečo dlako, za boljšo gibčnost...)

Sestava:
Hokamix mešanica 30 zelišč (lucerna, navadni gabez, mala kopriva, panski poper, octovec, zlata rozga, šentjanževka, česen, vinska rutica, rožmarin, rman, golostebelni sladki koren ...).

Dodatki:
Hokamix30 ni mešanica vitaminov in mineralov, temveč je čista zeliščna mešanica.

Uporaba: Priporočljiva je redna dnevna uporaba skozi celo leto, preventivno, vendar minimalno 8 tednov. Morebitno predoziranje ni škodljivo.

Odmerjanje:

 •   mladiči od 3 tedna dalje 1 tableta dnevno, mladiči od 5 kg dalje: odmerjanje kot pri odraslih psih (glede na težko),
 • odrasli psi: na 5 kg teže 2 tableti dnevno, od 5-40kg teže psa 4-6 tablet dnevno; nad 40kg teže psa 6-7 tablet dnevno. 

Hokamix30 linija je posebej zasnovana, patentirana linija, ki domačim ljubljenčkov nudi kakovosten in naraven vir hranilnih snovi.Najpomembnejša zelišča, vsebovana v HOKAMIX30 ter njihovo učinkovanje na presnovo in organe.

Kako Hokamix30 deluje?
Vsako izmed 30 zelišč, vsebovanih v izdelkih Hokamix30, je namenjeno določenemu procesu v telesu vašega psa. Spodbujajo presnovo, oskrbo tkiv s krvjo in izboljšajo delovanje organov, kot so na primer ledvici, jetra in črevesje. Povsem običajne težave, kot so srbenje, prhljaj, bolečine v mišično-kostnem sistemu ali oslabljeno delovanje v drugih organskih sistemih, so pogosto znak motene presnove, kar lahko odpravimo s hranjenjem z izdelki iz linije Hokamix30.

Priporočamo ga kot dodatek k hrani za vse pse katerekoli starosti v obdobju menjave dlake. Primeren je tudi za odstavljene mladiče. Najmanj osem tednov ga dodajajte v hrano in kmalu boste opazili precejšnje pozitivne spremembe.

Komu lahko damo izdelke iz linije Hokamix30?
Izdelke Hokamix30 je smiselno dodajati v hrano vsem psom. Začnete lahko, ko je še mladiček in to nadaljujete vse njegovo življenje. Tudi če hranite s hranilno, popolno in uravnoteženo hrano, je smiselno dodajati vanjo Hokamix30. Znano je, da celo visokokakovostne surovine izgubijo svoj učinek zaradi segrevanja in postopkov pri izdelavi suhe (briketi) ali mokre hrane. To pomeni, da so vitamini uničeni, aminokisline iz beljakovinskih virov spremenjene, esencialne maščobne kisline pa postanejo nestabilne in izgubijo svoje delovanje v telesu. Svojega psa lahko učinkovito zaščitite in mu pomagate z dodajanjem izdelkov iz Hokamix30 linije ob upoštevanju načela ‘‘bolje preprečevati, kot zdraviti’’.

Dodatki

Druge oblike

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...