Grau hrana za mačke, govedina - 200 g

Govedina (minimalno 72%) s polnozrnatim rižem. Popolna hrana za odrasle mačke z govedino in polnozrnatim rižem. Brez umetnih dodatkov.
Več...
Pakiranje 200 g
1,67€

Govedina (minimalno 72%) s polnozrnatim rižem. Popolna hrana za odrasle mačke z govedino in polnozrnatim rižem. Brez umetnih dodatkov.

Grau mokra hrana za mačke je popolna, visoko kvalitetna hrana iz najboljših surovin in izbranih kosov mesa. Je brez konzervansov, umetnih barvil in arom. Prav tako ne vsebuje sojinih beljakovin. Pločevinke so neprodušno zaprte kar preprečuje kvarjenje, brez uporabe umetnih konzervansov. Grau nenehno nadzira kvaliteto svojih izdelkov, kar zagotavlja, da je vsaka pločevinka enako kvalitetna in okusna.

Sestava:
meso in drobovina (govedina min. 72%), žitarice (polnozrnat riž min. 4%), mesna juha, kalcijev karbonat. 

Analitske sestavine (%):
vlaga (79,0), surove beljakovine (10,5), surove maščobe (5,5), surovi pepel (1,8), surova vlaknina (0,2), kalcij (0,3), fosfor (0,25), magnezij (0,017). 

Dodatki v 1kg:
Vit. A 2000 IE, Vit. D3 200 IE, Vit. E (alfa-tokoferol acetat) 25 mg, mangan kot manganov-(II)-sulfat (monohidrat) 1,4 mg, jod kot kalijev jodid 0,5 mg, cink kot cinkov sulfat (monohidrat) 0,35 mg, tavrin 1000 mg. 
Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti. 
Brez umetnih barvil in konzervansov, ne vsebuje sojinih beljakovin.

Navodilo za hranjenje:
Mladiči 500g - 2 kg telesne teže.................100 – 350 g / dan
Odrasle mačke 2 – 3 kg telesne teže............140 – 240 g / dan
Odrasle mačke 3 – 5 kg telesne teže............210 – 400 g / dan
Odrasle mačke 5 – 7 kg telesne teže............350 – 560 g / dan

To so le priporočila za pomoč pri pravilnem hranjenju vaše mačke. Ker bo Grau hrana gotovo zelo všeč vašim mačkam, je pomembno, da količino hrane prilagodite velikosti in teži vaše mačke.
Za oceno ustrezne količine hrane, poglejte mačko od zgoraj. Pas mora biti razpoznaven. Rebra bi morali občutiti, ne pa jih videti. Vkolikor mačka zadrži to obliko pomeni, da jo pravilno hranite.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...