Grau hrana za mačke, perutnina - 200 g

Hrana za mačke s perutnino (minimalno 72%) in polnozrnatim rižem. Popolna hrana za odrasle mačke s perutnino in polnozrnatim rižem. Brez umetnih dodatkov.
Več...
Pakiranje 200 g
1,67€

Hrana za mačke s perutnino (minimalno 72%) in polnozrnatim rižem.  Popolna hrana za odrasle mačke s perutnino in polnozrnatim rižem. Brez umetnih dodatkov.

Grau mokra hrana za mačke je popolna, visoko kvalitetna hrana iz najboljših surovin in izbranih kosov mesa. Je brez konzervansov, umetnih barvil in arom. Prav tako ne vsebuje sojinih beljakovin. Pločevinke so neprodušno zaprte kar preprečuje kvarjenje, brez uporabe umetnih konzervansov. Grau nenehno nadzira kvaliteto svojih izdelkov, kar zagotavlja, da je vsaka pločevinka enako kvalitetna in okusna.

Sestava: 
meso in drobovina (perutnina min. 72%), žitarice (polnozrnat riž min. 4%), mesna juha, kalcijev karbonat. 

Analitske sestavine (%):
vlaga 79,0%, surove beljakovine 10,5%, surova olja in maščobe 5,5%, surovi pepel 2,2%, kalcij 0,3%, fosfor 0,25%, surova vlakna 0,2%, magnezij 0,017%. 

Dodatki v 1 kg:
Vit. A 2000 IE, Vit. D3 200 IE, Vit. E (alfa-tokoferol acetat) 25 mg, mangan kot manganov-(II)-sulfat (monohidrat) 1,4 mg, jod kot kalijev jodid 0,5 mg, cink kot cinkov sulfat (monohidrat) 0,35 mg, tavrin 1000 mg. 
Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti. 
Brez umetnih barvil in konzervansov, ne vsebuje sojinih beljakovin.

Navodilo za hranjenje:
Mladiči 500g - 2 kg telesne teže.................100 – 350 g / dan
Odrasle mačke 2 – 3 kg telesne teže............140 – 240 g / dan
Odrasle mačke 3 – 5 kg telesne teže............210 – 400 g / dan
Odrasle mačke 5 – 7 kg telesne teže............350 – 560 g / dan

To so le priporočila za pomoč pri pravilnem hranjenju vaše mačke. Ker bo Grau hrana gotovo zelo všeč vašim mačkam, je pomembno, da količino hrane prilagodite velikosti in teži vaše mačke.
Za oceno ustrezne količine hrane, poglejte mačko od zgoraj. Pas mora biti razpoznaven. Rebra bi morali občutiti, ne pa jih videti. Vkolikor mačka zadrži to obliko pomeni, da jo pravilno hranite.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...