Guam, blato alge Guam za trebuh in boke

Guam blato alge Guam za trebuh in boke je pripravljeno za uporabo. Učinkovita nega predelov obloženih z maščobami kot so trebuh in boki.
Več...
Pakiranje 500 g
40,82€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: Blato
Mesto uporabe: trebuh, boki
Oznaka: maščobne obloge
Zdravje: postava

Guam blato alge Guam za trebuh in boke je pripravljeno za uporabo. Učinkovita nega predelov obloženih z maščobami kot so trebuh in boki.

Koži je povrnjena čvrstost in elastičnost. Izkušnje z blatom morskih alg Guam bodo koristne zaradi številnih lastnosti alg, pridobljenih iz neonesnaženih oceanov.

Namenjeno za nanašanje na zunanje dele telesa. Ne vsebuje parabenov in je brez PEG in sintetičnih barvil.

Uporaba:
Pred uporabo dobro premešamo. Izdelek se nanese na potrebne dele telesa z nežno masažo.

Uporaba Guam blata 1. korak

Ovijemo z navadno prozorno folijo, zahvaljujoč kateri lahko mirno opravljamo vsakodnevna opravila. Po pretečenih 40 minutah, odstranimo folijo in blato speremo s toplo vodo.

Uporaba Guam blata 2. korak

Po zaključku postopka priporočamo masažo s kremo Fanghi d´Alga Guam – Trebuh in pas.

Uporaba Guam blata 3. korak

Priporočena kura:

Priporočena kura

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi na sestavine, ki jih izdelek vsebuje, na poškodovani ali razdraženi koži. Videz rdečice in srbenje, kjer je blato nanešeno, je normalno, v kolikor je preveč intenzivno ga splaknite z mrzlo vodo. Ni priporočljiva uporaba za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici in/ali krhkim kapilaram. V teh primerih svetujemo predhodni test. Preprečiti stik z očmi, sluznico in posebej občutljivih delov telesa. Ne izpostavljajte se neposredni sončni svetlobi po nanosu izdelka. V primeru nosečnosti se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Sestavine (INCI):
Aqua, Solum fullonum, Laminaria digitata powder, Sodium chloride, glycerin, parfum (fragrance), Fucus vesiculosus extract, caffeine, Hedera helix extract, Citrus medica limonum oil, Aesculus hippocastanum bark extract, Salvia officinalis leaf extract, limonene, Escin, citronellol, citral, geraniol, farnesol.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...