Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Guna Proflora, 30 vrečk

- slika je simbolična -

Prehransko dopolnilo z mikroenkapsuliranimi probiotiki.
Več...
Pakiranje
31,63€
Lastnosti
Oblika: vrečke
Mesto uporabe: črevesje, prebavila
Vsebnost: probiotiki, prebiotiki

Proflora je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 6 različnih probiotičnih sevov v gastrorezistentni in mikroenkapsulirani obliki in prebiotik.

Ena vrečka prehranskega dopolnila Proflora zagotavlja dnevni vnos vsaj 2 milijard živih probiotičnih celic. Vsebnost probiotičnih sevov je zagotovljena do datuma izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli, pod pogojem da se izdelek shranjuje v originalni, nepoškodovani embalaži.

Uporaba:
Priporočljiva je uporaba 1 vrečke na dan, najbolje 30 minut pred obrokom. Da bi zagotovili dobro raztapljanje izdelka, je pomembno, da vsebino ene vrečke stresete v kozarec in nato dodate pol kozarca vode ali mleka. Malo premešajte in takoj popijte.

Vsebnost:

Hranilne vrednosti Na vrečko (2,5 g) na 100 g
Energijska vrednost 28,26 kJ/ 6,75 kcal 1130 kJ/270 kcal
Maščobe 17,6 mg 0,7 g
-od tega nasičene maščobe 7,8 mg 0,31 g
Ogljikovi hidrati 2336,5 mg 93,46g
-od tega sladkorji 958 mg 38,32 g
Prehranske vlaknine  1380 mg 55,20 g
Beljakovine 2 mg 0,08 g
Sol 1 mg 0,04 g

 

Sestavine Na vrečko (2,5 g) na 100 g
Bifidobacterium lactis BS01 > 1,00 x 109 k.e.* > 40 x 109 k.e.*
Lactobacillus rhamnosus LR06 > 0,25 x 109 k.e.* > 10 x 109 k.e.*
Lactobacillus paracasei LPC00 > 0,25 x 109 k.e.* > 10 x 109 k.e.*
Lactobacillus acidophilus LA02 > 0,25 x 109 k.e.* > 10 x 109 k.e.*
Lactobacillus plantarum LP02 > 0,25 x 109 k.e.* > 10 x 109 k.e.*
Lactobacillus salivarius LS03 > 0,02 x 109 k.e.* > 0,8 x 109 k.e.*
fruktooligosaharidi (FOS) 1500 mg 60 g

k.e. - kolonijske enote
*Uporaba probiotičnih mikroorganizmov v mikroenkapsulirani obliki zahteva uporabo posebneanalitske metode za določanje števila živih celic. Ta metoda je na voljo pri podjetju Probiotical S.p.A..

Sestavine:
Fruktooligosaharidi (FOS); maltodekstrin; gastrorezistentni, mikroenkapsulirani probiotiki: Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus paracasei LPC00 (LMG P-21380), Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020), Lactobacillus rhamnosus LR06 (DSM 21981), Lactobacillus salivarius LS03 (DSM 22776); sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

Prehransko dopolnilo ProfloraTM je preskušeno, da ne vsebuje alergenov. Patentiralo ga je podjetje Probiotical S.p.A., kar pomeni, da ne vsebuje nobenega alergena v skladu z veljavno zakonodajo (Priloga II Uredbe (EU) št. 1169/2011): pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste, raki in proizvodi iz lupinarjev, jajca in proizvodi iz njih, ribe in morska hrana, arašidi (kikiriki), soja in proizvodi iz nje, mleko in mlečni izdelki, ki vsebujejo laktozo, oreški, listna zelena, gorčično seme, sezamovo seme, volčji bob, mehkužci in proizvodi iz njih, žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji višji od 10 mg/kg ali 10 mg/l.

Pakiranje: 30 x 2,5 g vrečkaNeto količina: 75 g.

Opozorila:
Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiten pred neposredno svetlobo, in pri temperaturi do 25 °C. Rok uporabnosti se nanaša na pravilno shranjen izdelek v originalni in nepoškodovani embalaži. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvedeno v imenu: GUNA S.p.A., Via Palmanova 71 – 20132 Milano – Italija,
Mesto proizvodnje: Probiotical S.p.A., Via E. Mattei 3, Novara (NO) – Italija.
Pakirano v obratu: Via Arosio 50/60, Trezzano S/N (MI) – Italija.
Distributer: INAM d.o.o., Obala 114 – 6320 Portorož – Slovenija

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...