akcija izbor

Gynofit, vaginalni gel z mlečno kislino (6 x 5 ml)

- dva za ceno enega -

Za preprečevanje in zdravljenje bakterijske vaginoze in vaginalne mikoze. Normalizira vaginalno floro in uravnava vaginalni pH. Hitro olajšanje srbenja, pekočega občutka in neprijetnega vonja. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 2 x (6 x 5 ml)
Redna cena 34,44€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 17,22 €
17,22€

Gel z mlečno kislino Gynofit se uporablja za stabilizacijo fiziološkega pH vaginalnega okolja in s tem za normalizacijo vaginalne flore. 

Gynofit je bil razvit v sodelovanju z ginekologi za hitro in nežno lajšanje vaginalnih težav.

 • Za preprečevanje in kratkotrajno zdravljenje (običajno 6-12 dni) bakterijske vaginoze in vaginalne glivične okužbe.
 • Za zdravljenje bakterijske vaginoze v kombinaciji z antibiotiki.
 • Obnavlja vaginalno floro in uravnava pH-vrednost.
 • Zmanjša neprijeten vonj in izcedek.
 • Nudi takojšnje lajšanje draženja, pordelosti, pekočega občutka in srbenja.

Uporaba:

 • Kratkotrajna uporaba pri bakterijski vaginozi in vaginalni glivični okužbi. V primeru neprijetnega vonja izcedka, draženja, pordelosti, pekočega občutka in srbenja v predelu nožnice.
 • Zdravljenje: Uporabljajte 1 aplikator dnevno 6-12 dni, dokler simptomi ne izginejo.
 • Preventiva: Uporabljajte 1 aplikator dnevno 1-2 dni po menstruaciji, spolnem odnosu in obisku bazena. Vaginalni gel z mlečno kislino Gynofit je najbolje nanašati pred spanjem.

Pakiranje:
Aplikator; 6 x 5 ml

Podrobna sestava:
Voda, propilen glikol, hidroksipropilmetil celuloza, mlečna kislina, natrijev laktat, kaprilil glikol, levulinska kislina, glikogen, glicerin, natrijev levulinat, natrijev hidroksid, p-anisinska kislina.

Opozorila:
Ne uporabljajte vlažilnega gela Gynofit, če ste alergični na katerokoli sestavino tega izdelka. Če pride do alergijske reakcije, takoj prenehajte z uporabo izdelka in se po potrebi posvetujte z zdravnikom.

Če se simptomi kljub pravilni uporabi ne izboljšajo, se, prosimo, posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom po 12 dneh neprekinjene uporabe.

Izdelka Gynofit ni mogoče uporabljati kot kontracepcijo in ne vsebuje nobenih spermicidnih sestavin. O uporabi med nosečnostjo in dojenjem ni na voljo nobenih podatkov. 

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi (15-25 °C). 

Proizvajalec: Tentan AG, Švica
Dobavitelj: OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...