Gynolact, vaginalete

Vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.
Več...
Pakiranje 8 vaginalet
8,17€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vaginalete
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: vnetje
Vsebnost: mikroorganizmi
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Gynolact so vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.

Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus). Gynolact je majhna vaginaleta, ki se hitro raztopi, ne kaplja in ne pušča madežev na perilu. Izdelek je primeren za nosečnice in doječe matere, po priporočilu zdravnika.

Uporaba:
Uporablja se 7 dni ob neobičajnem izcedku neprijetnega vonja oz. 2-3 dni za preprečevanje. Po koncu antibiotične terapije se uporablja Gynolact vsaj 3 dni.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...