Gynolact, vaginalete

Vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.
Več...
Pakiranje 8 vaginalet
8,17€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vaginalete
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: vnetje
Vsebnost: mikroorganizmi
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Gynolact so vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.

Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus). Gynolact je majhna vaginaleta, ki se hitro raztopi, ne kaplja in ne pušča madežev na perilu. Izdelek je primeren za nosečnice in doječe matere, po priporočilu zdravnika.

Uporaba:
Uporablja se 7 dni ob neobičajnem izcedku neprijetnega vonja oz. 2-3 dni za preprečevanje. Po koncu antibiotične terapije se uporablja Gynolact vsaj 3 dni.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...