Gynolact, vaginalete

Vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.
Več...
Pakiranje 8 vaginalet
8,17€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vaginalete
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: vnetje
Vsebnost: mikroorganizmi
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Gynolact so vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici.

Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus). Gynolact je majhna vaginaleta, ki se hitro raztopi, ne kaplja in ne pušča madežev na perilu. Izdelek je primeren za nosečnice in doječe matere, po priporočilu zdravnika.

Uporaba:
Uporablja se 7 dni ob neobičajnem izcedku neprijetnega vonja oz. 2-3 dni za preprečevanje. Po koncu antibiotične terapije se uporablja Gynolact vsaj 3 dni.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...