Hansaplast Disney Levji Kralj, obliži (20 obližev)

- omejena izdaja -

Novi obliži, zasnovani po navdihu Disneyjevega animiranega filma Levji kralj, so tukaj, pripravljeni, da na obraz vašega otroka vrnejo nasmeh in mu vzbudijo sanje o lastni zabavni dogodivščini v džungli.
Več...
Pakiranje 20 obližev
2,39€

Medicinski pripomoček
Ta paket 20 obližev s priljubljenimi junaki iz Disneyjeve risanke Levji kralj bo pomagal, da se bodo solze kmalu posušile.

Naj otrok poje skupaj s Timonom in Pumbo ali pa je pogumen kot lev, tako kot Simba in Mufasa – začnite dogodivščino in pomagajte otroku pozabiti na majhne vsakdanje ranel.

Hakuna Matata! - To pomeni brez skrbi, do konca življenja. Z obliži Hansaplast Disneyevega Levjega kralja vam ne bo več treba skrbeti vsaj za majhne vsakdanje rane. Obliži zaščitijo rane pred umazanijo, so vodoodporni, prožni in omogočajo neboleče odstranjevanje. 

Izberite med barvitimi, navdihujočimi obliži in začutite džungelsko vzdušje!

  • 20 barvitih obližev v vsakem pakiranju
  • Obliži zanesljivo ostanejo na mestu, hkrati pa jih zlahka odstranite s kože.
  • Umazanija in bakterije ne morejo do rane.
  • Nelepljiva blazinica zaščiti in oblazini rano ter zagotavlja udobje.

Velikost obližev: 6x 19 x 55 mm.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...