izbor

Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid

Hedrin Once tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid je brezbarvna tekočina, ki učinkovito odstranjuje uši in gnide.
Več...
Pakiranje 100 ml
12,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, gel
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Oznaka: uši
Zdravje: otroci

Medicinski pripomoček

Hedrin Once tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid je brezbarvna tekočina, ki učinkovito odstranjuje uši in gnide.

Deluje tako, da uš fizično zaduši. Vsebuje tudi Penetrol, ki pomaga gelu prodreti v gnido in jo uničiti. Hedrin Once tekoči gel dokazano deluje že po enem samem nanosu. Uši na izdelek ne razvijejo odpornosti. Hedrin Once tekoči gel je namenjen odstranjevanju uši in gnid pri odraslih in otrocih starejših od 6 mesecev.

Glavne sestavine:
4% Dimetikon + Penetrol

Lastnosti:

  • Enostavna uporaba
  • Prijazen do kože
  • Brez neprijetnega vonja
  • Brez pesticidov
  • 1 x 15 min

Uporaba:
Z brisačo pokrijte ramena. Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Na suhe lase enakomerno nanesite zadostno količino Hedrin Once gela. Prekrijte celotno lasišče in lase tako, da so lasje prepojeni. Gel pustite delovati na laseh vsaj 15 minut (ali več, če želite). Preden zmočite lase, neposredno nanje nanesite šampon, nato pa gel in šampon temeljito sperite z vodo. 

Opozorila:
Hedrin Once gel ne uporabljajte če ste alergični na katero od navedenih sestavin, na poškodovani koži. Pri uporabi med nosečnostjo ali dojenjem ni nevarnosti, da katera od sestavin povzroča neželene učinke. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v originalnem pakiranju. Shranjujte pri temperaturi do 25 ° C. Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine:
Hedrin Once/Enkrat tekoči gel vsebuje: Dimeticone 100,000cst 4% w/w. Dimeticone is not a chemical poison. It also contains Penetrol (Nerolidol), PEG/PPG Dimeticone co-polymer, Silica Silylate.

Distributer: Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: Thornton and Ross Limited, Linthwaite Labs, Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...