akcija izbor

Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid (100 ml)

Tekoči gel Hedrin Once je brezbarvna tekočina, ki dokazano deluje (15 minut) že po enem samem nanosu. Hedrin Once je primeren za odstranjevanje uši in gnid pri odraslih in otrocih, starejših od 6 mesecev.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 12,94€
11,65€

Hedrin Once tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid je medicinski pripomoček, ki nudi hitro in enostavno rešitev za odstranjevanje uši in gnid. Tekoči gel Hedrin Once brezbarvna tekočina, ki dokazano deluje (15 minut) že po enem samem nanosu. Hedrin Once je primeren za odstranjevanje uši in gnid pri odraslih in otrocih, starejših od 6 mesecev.

Tekoči gel Hedrin Once odstranjuje uši in gnide. Ni kemični strup ampak deluje tako, da uši fizično zaduši. Vsebuje Penetrol, ki pomaga gelu prodreti v gnido in jo uničiti. Hedrin Once dokazano deluje že po enem samem nanosu. Teden dni po uporabi vseeno dodatno preverite, da zagotovo nobena uš ali gnida ni preživela odstranjevanja s tekočim gelom. Če odkrijete še žive uši, lahko ponovite nanos. Gel lahko varno uporabite tolikokrat, kot je potrebno, saj uši nanj ne razvijejo odpornosti.

Lastnosti Hedrin Once tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid:

  • Preprost nanos
  • Prijazen do kože
  • Brez neprijetnega vonja
  • Ne vsebuje pesticidov
  • Vsebuje Penetrol za boljše uničenje gnid

Uporaba:

Pred uporabo vedno preberite celotno navodilo za uporabo.

  1. PRETRESITE pred vsako uporabo.
  2. NANESITE direktno na suhe lase.
  3. VTRITE v lase s prsti ali glavnikom od korena do konic.
  4. PUSTITE delovati 15 minut.
  5. Odstranite s ŠAMPONOM.

Šampon nanesite preden zmočite lase.

Previdnostni ukrepi:
Hedrin Once liquid gel je spolzek. Dno kadi ali kabine za prhanje lahko ob uporabi tekočega gela ali spiranju las postane spolzko zato bodite previdni. Vse ostanke gela sperite z detergentom in toplo vodo. Ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe in lase vedno držite stran od odprtega ognja. Ne uporabljajte če ste alergični na katero od navedenih sestavin. Če se pojavijo kožni izpuščaji ali drugi znaki alergije, izdelek prenehajte uporabljati. Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. 

Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 6 mesecev. Izogibajte se stiku z očmi. Če gel po nesreči pride v stik z očmi, spirajte z veliko vode. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja se čim prej posvetujte z zdravnikom. S seboj vzemite pakiranje z izdelkom, da pokažete kaj ste zaužili. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na pakiranju.

Sestavine: 
Dimetikon, nerolidol (Penetrol), PEG/PPG dimetikon kopolimer, silika sililat.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Samo za zunanjo uporabo na laseh in lasišču.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Hranite v originalnem pakiranju.

Distributer: Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Slovenija; siinfo@stada.com.
Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK.

Patent: GB 2470208B Hedrin® in Penetrol® sta registrirani blagovni znamki podjetja Thornton & Ross Ltd.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...