akcija

Hedrin Protect&Go, pršilo za zaščito pred ušmi (120 ml)

S pršilom Hedrin Protect & Go lahko otroke aktivno zaščitite pred ušmi in ohranite zdrav videz njihovih las. Uporabljate ga redno, vsaj dvakrat na teden. Primerno za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od 6 mesecev.
Več...
Pakiranje 120 ml
Redna cena 9,94€
8,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Oznaka: uši
Zdravje: zaščita, otroci

Otroci lahko zelo hitro dobijo uši. S pršilom Hedrin Protect & Go zdaj lahko svoje otroke aktivno zaščitite pred ušmi in ohranite zdrav videz njihovih las. Pršilo klinično dokazano uniči uši še preden se razširijo na laseh. Pršilo preprosto nanesite in pustite delovati. Hedrin Protect & Go uporabljajte redno ob izbruhu epidemije uši. Posebej pomembna je zaščita otrok kadar so skupaj z drugimi otroci ob skupnih dejavnostih kot so igra, otroška zabava ali na začetku šolskega leta

Lastnosti Hedrin Protect & Go:

  • Nežna formula
  • Ščiti in neguje lase
  • Prijazen do kože
  • Vonj pomaranče in manga

Opozorila:
Ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe. Lase vedno držite stran od odprtega ognja. Ne uporabljajte, če ste občutljivi na katero od sestavin. Če se pojavi izpuščaj ali katerikoli drugi znaki alergije, prenehajte z uporabo. Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. Primerno za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od 6 mesecev. Bodite previdni, da ne pršite v oči in obraz ter pršila ne vdihavajte. Če pride v stik z očmi, jih sperite z vodo. Če draženje ne preneha, poiščite
zdravniško pomoč.

Sestavine:
oktan-1,2-diol 1% w/w (Activdiol), PEG-6 kaprilni/ kaprični gliceridi, PEG-12 dimetikon, karbomer, natrijev hidroksid, dišava (vsebuje limonen) in voda. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na pakiranju.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Samo za zunanjo uporabo na laseh in lasišču.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Hranite v originalnem pakiranju.

Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK.
Kontakt: Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Slovenija; siinfo@stada.com
Patent: EP 1377162
Hedrin Protect & Go in Activdio  sta blagovni znamki podjetja Thornton & Ross Ltd.

 

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte. Akcija traja od 24.10.2020 do razdelitve zalog daril.