Helpic Fluid, pomoč po piku komarjev, čebel, os in ostalih insektov

Helpic Fluid je primeren za takojšnjo pomoč po pikih. Takoj ublaži srbenje in oteklino po piku komarjev, obadov, čebel, os in drugih insektov.
Več...
Pakiranje 5 ml
5,88€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Oznaka: draženje
Zdravje: piki

Za  takojšnjo pomoč po pikih. Takoj ublaži srbenje in oteklino po piku komarjev, obadov, čebel, os in drugih insektov. Ta popolnoma naravni proizvod na osnovi rastlinskih sestavin pomirja, hladi in neguje kožo. Takoj po piku nanesite nekaj kapljic na mesto pika. Mesto pika razkuži in prepreči nastanek rdečine. Še zlasti je primeren za otroško in občutljivo kožo. Zadostuje za približno 80 nanosov.

Zaradi različnih vplivov v okolju so nadležni insekti že odporni na mnoge izdelke, zato ogrožajo tudi zdravje ljudi. Do pika ali ugriza insekta lahko pride tudi pri najstrožjih ukrepih zaščite. Da bi bolečine in srbenje kar najhitreje ublažili, svetujemo uporabo izdelkov »HELPIC PO piku«.
HELPIC Fluid PO pikih insektov  je povsem  naraven izdelek razvit in proizveden v Avstriji. Dokazano pomaga  pri pikih insektov kot so komarji, obadi, ose, čebele, klopi, bolhe, muhe tse-tse, različne mušice, itd.

Center za kontrolo terapij na Dunaju je potrdil 270 kratno hitrejšo blažitev bolečine pri pikih insektov. Npr. pri piku čebele traja bolečina cca. 5,5 ur, pri uporabi  Helpic-a bolečina traja 1 do 2 minute!

Helpic Fluid je proizvod na osnovi rastlinskih sestavin, ki pomirja, hladi in neguje kožo.

Ne vsebuje umetnih barvil. Dermatološko preizkušen.

Helpic Fluid PO pikih insektov je klinično preizkušen in potrjen v Avstriji kot popolnoma naravna kozmetika. Zato spada pod zakon o prehrani in se zato lahko uporablja v neomejenih količinah.

Sestavine:  
voda, alkohol denat., izvleček listov ozkolistnega trpotca, izvleček cvetov navadne marjetice, izvleček cvetov rmana, izvleček cvetov prave kamilice.

Uporaba:
Na pik ali ugriz hitro kanite dve kapljice.  Ne vtirajte.  Pustite delovati 1 do 2 minuti. Po potrebi postopek ponovite.

Steklenička žepne velikosti Helpic Fluid  vam omogoča, da je izdelek vedno in povsod hitro dosegljiv, kar bodo najbolj veseli vaši otroci in dojenčki. Zato ga vedno imejte v torbici, žepu, v avtu ipd. kar vam omogoča hiter nanos na pik ali ugriz.

Opozorilo: Izdelek vsebuje alkohol, zato ga hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Alcohol Denat., Plantago Lanceolata Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Achillea  Millefolium Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Exstract.

Prodajalec za Slovenijo: DAVAFITTO d.o.o., Hladnikova ulica 54, 4294 Križe                  

Kontakt: davafitto@siol.net, www.davafitto.com

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte. Akcija traja od 24.10.2020 do razdelitve zalog daril.