akcija

Sprej proti osam, Helpic (100 ml)

- rok uporabe 04/2021 -

Sprej proti osam je učinkovita zaščita z naravnimi sestavinami pred napadom nadležnih os. Razpršilo za nanašanje na kožo in tudi oblačila, namizne prte, ipd.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 6,74€
3,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: repelent
Zdravje: zaščita, piki, potovanje, skrb za okolje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Helpic proti osam razpršilo za nanašanje na kožo je učinkovita zaščita z naravnimi sestavinami pred napadom nadležnih os. Razpršilo za nanašanje na kožo in tudi oblačila, namizne prte, ipd.

Za nanašanje na kožo in tudi na tkanine. Do 6 ur zaščite pred nadlegovanjem in piki os.

Zaradi uporabljene formule spreja proti osam je zaščita obstojna v vodi in ohranja učinkovitost tudi pri močnem znojenju.

Zlasti natančno ga nanesite na nepokrite dele kože ali na vse telo, da se zaščitite pred nadlegovanjem os, ki vas obletavajo, in pred njihovimi piki. Primeren je za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem: za sprehode v gozdu, za delo na vrtu, za pohode in športne dejavnosti.

V primeru močnega znojenja ali po plavanju je treba nanos spreja proti osam obnoviti že po 3 urah. Primeren je tudi za otroke in osebe z občutljivo kožo. Razpršite ga tudi po tekstilu v bližini, kot so namizni prti in podobno, da odganja ose, vendar ga pred tem preizkusite na bolj skritem delu tkanine, da ne bi povzročil madežev.

Enakomerno ga razpršite po koži in narahlo vtrite. Vtrite ga tudi na dele telesa pod tanjšimi tkaninami, ker vas osa lahko piči tudi skozi tkanino.

Preberite pogosta vprašanja in odgovore o izdelkih Helpic PO piku in Helpic PRED pikom...

Primeren tudi za otroke in osebe z občutljivo kožo.

Opozorila: Pri nanašanju se izognite predelom neposredno okrog oči in ustnic, sicer izperite z obilo vode. Ne obrišite se, dokler se nanos ne posuši. Ne zaužijte. Shranjujte izven dosega otrok. Pred uporabo preparata na poškodovani ali vneti koži se posvetujte z zdravnikom. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Embalažo, ki ste jo do konca spraznili, oddajte podjetju, ki zbira posebne odpadke.

Glavne sestavine:
12,5 g/100 g citrodiol. Druge sestavine: Izvlečki citronelinega olja, aloja vera, kokosovo olje. Dermatološko preizkušen.

Prodajalec za Slovenijo: DAVAFITTO d.o.o., Hladnikova ulica 54, 4294 Križe                      

Kontakt: davafitto@siol.net, www.davafitto.com

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje. Akcija velja za: Ekolife Natura, liposomski Vitamin D3 brez alkohola (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin K2 in D3 brez etanola, tekočina (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin C (750 mg) z okusom Ananasa, tekočina - 250 ...