HemoClin gel (45 ml)

HemoClin hladilni gel – takojšnje olajšanje in pomoč pri hemoroidih, bolečih razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika.
Več...
Pakiranje 45 ml
17,94€

Medicinski pripomoček 
HemoClin hladilni gel je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v predelu zadnjika. Bioaktivni 2QR kompleks, izoliran Aloe vere, na sluznici naredi bariero in tako preprečuje dodatne poškodbe ali okužbe že tako poškodovane sluznice. Na ta način ščiti občutljivo sluznico pred škodljivimi bakterijami in posledično spodbuja naravni proces celjenja. HemoClin gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine in se uporablja za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost. Preprečuje in olajša tudi težave v predelu analne odprtine, ki so pogoste predvsem med nosečnostjo in po porodu.

Skrbno oblikovan aplikator zagotavlja:

 • preprosto in higiensko uporabo
 • maksimalen izkoristek pri nanašanju
 • da gel ne pušča madežev na perilu

Prednosti:

 • zagotavlja takojšen hladilni učinek
 • ublaži srbenje, bolečino in pekoč občutek
 • ublaži bolečino pri odvajanju blata
 • ščiti sluznico pred patogenimi bakterijami in spodbuja naravni proces celjenja.
 • vlaži črevesno sluznico.
 • zagotavlja enostavno in higiensko uporabo.

Uporaba:
Za odpravljanje težav v predelu analne odprtine (npr. srbenja, draženja, pekočega občutka in občutljivosti) gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek. Za dodaten hladilni učinek vsebnik hranite v hladilniku.

Video Navodila za uporabo:

Opozorila:
Vsebnik je pod tlakom: pri segrevanju lahko poči. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ločeno od toplote/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne kadite. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 50°C.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vsebuje majhne delce. Izdelek z aplikatorjem zaščitite pred sončno svetlobo in ga shranjujte na suhem in hladnem mestu (dobro prezračenem).

Aerosolni vsebnik uporabljajte samo v kombinaciji s priloženim aplikatorjem.

Glavne sestavine:
Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR

Sestavine:
Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.