HemoClin gel (45 ml)

Hladilni gel za hemoroide in druge težave v predelu zadnjika. S takojšnjim hladilnim učinkom.
Več...
Pakiranje 45 ml
17,79€

Medicinski pripomoček 

Kar 50 % ljudi se vsaj enkrat v življenju sooča s hemoroidi.

HemoClin hladilni gel je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v predelu zadnjika.

Bioaktivni 2QR kompleks, izoliran iz rastline Aloe barbadensis, na sluznici naredi bariero in tako preprečuje dodatne poškodbe ali okužbe že tako poškodovane sluznice. Na ta način ščiti občutljivo sluznico pred škodljivimi bakterijami in posledično spodbuja naravni proces celjenja. 

HemoClin hladilni gel za hemoroide in druge težave v predelu zadnjika

 • zagotavlja takojšen hladilni učinek
 • ublaži srbenje in pekoč občutek ter
 • ublaži bolečino pri odvajanju blata 

Skrbno oblikovan aplikator zagotavlja:

 • preprosto in higiensko uporabo
 • maksimalen izkoristek pri nanašanju
 • da gel ne pušča madežev na perilu 

HemoClin gel je priporočljiv za vsakogar, saj je primeren tako za aktivno populacijo in starejše kot tudi za nosečnice in ženske po porodu. 

Uporaba:
Za odpravljanje težav v predelu analne odprtine (npr. srbenja, draženja, pekočega občutka in občutljivosti) gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek.

Opozorila:
Vsebnik pod tlakom: pri segrevanju lahko poči. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ločeno od toplote/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne kadite. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 50 ºC/122 ºF. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vsebuje majhne delce. Izdelek z aplikatorjem zaščitite pred sončno svetlobo in ga shranjujte na suhem in hladnem mestu (dobro prezračenem). Aerosolni vsebnik uporabljajte samo v kombinaciji s priloženim aplikatorjem. Zelo lahko vnetljivo. Vsebnik pod tlakom.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...