Hemorogal Galex, krema (50 ml)

Medicinski pripomoček za težave pri zunanjih hemoroidih.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: zadnjica
Oznaka: hemoroidi, draženje, srbenje, oteklina
Zdravje: zaščita kože

Hemorogal Galex krema - Medicinski pripomoček.

Kaj je in za kaj se uporablja Hemorogal krema?
Hemorogal krema je medicinski pripomoček, namenjen uporabi za lajšanje težav pri zunanjih hemoroidih. Z uporabo se umirijo hemoroidne težave.

S tankim nanosom kreme se vzpostavi fizična bariera z zunanjimi dejavniki okolja, ki lahko iritirajo hemoroide in s tem povzročajo srbečico in otekanje, ki ga spremlja bolečina. Dodani rastlinski izvlečki pomagajo preprečevati nastanek in ponavljanje simptomov, ki spremljajo hemoroide
Krema je namenjena kot podporna terapija in kot pomoč pri zdravljenju hemoroidov.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Hemorogal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Hemorogal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Hemorogal kremo?
Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 2-4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Hemorogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

 • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.
 • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kako shranjevati Hemorogal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestava:
Prečiščena voda, Caprylic / Capric Triglyceride, Amygdale oleum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Glycerin, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Nigella sativa (black cumin) extract, Alchemilla vulgaris (lady's mantle) extract, Conyza Bonariensis (hairy fleabane) extract

Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...