akcija

Hemorogal Galex, krema (50 ml)

- rok uporabe 02/2021 -

Medicinski pripomoček za težave pri zunanjih hemoroidih.
Več...
Pakiranje 50 ml
Redna cena 14,91€
8,95€

Hemorogal Galex krema - Medicinski pripomoček.

Kaj je in za kaj se uporablja Hemorogal krema?
Hemorogal krema je medicinski pripomoček, namenjen uporabi za lajšanje težav pri zunanjih hemoroidih. Z uporabo se umirijo hemoroidne težave.

S tankim nanosom kreme se vzpostavi fizična bariera z zunanjimi dejavniki okolja, ki lahko iritirajo hemoroide in s tem povzročajo srbečico in otekanje, ki ga spremlja bolečina. Dodani rastlinski izvlečki pomagajo preprečevati nastanek in ponavljanje simptomov, ki spremljajo hemoroide
Krema je namenjena kot podporna terapija in kot pomoč pri zdravljenju hemoroidov.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Hemorogal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Hemorogal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Hemorogal kremo?
Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 2-4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Hemorogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

  • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.
  • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
  • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kako shranjevati Hemorogal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestava:
Prečiščena voda, Caprylic / Capric Triglyceride, Amygdale oleum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Glycerin, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Nigella sativa (black cumin) extract, Alchemilla vulgaris (lady's mantle) extract, Conyza Bonariensis (hairy fleabane) extract

Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...