HiPP 2 Organic Combiotic, ekološko nadaljevano mleko (300 g)

Ekološko nadaljevano mleko brez laktoze. Vsebuje mikroorganizme, Omega-3 ter vitamine A, C in D. Po 6. mesecu.
Več...
Pakiranje 300 g
7,54€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana, mleko
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: dojenčki

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka. Nadaljevalno mleko za dojenčke je proizvod primeren za posebne prehranske namene, za dojenčke starejše od šestih mesecev in je lahko le del raznolike prehrane ter se v prvih šestih mesecih ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko.

HiPP 2 Organic Combiotic, ekološko nadaljevano mleko lastnosti:

  • 300g
  • brez laktoze
  • vsebuje mikroorganizme (naravno mlečnokislinsko kulturo)
  • vsebuje prebiotike - pomembne prehranske vlaknine (GOS - galakto oligosaharide izoliranih iz laktoze)
  • omega-3 (ALA)
  • brez glutena
  • vitamini A, C, D - imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • starosti primerno nasitno
  • Omega-3

Uporaba:
Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate na- vodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka takoj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni temperaturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mik- rovalovni pečici (zaradi nevarnosti opeklin).

HiPP 2 Combiotic je oblikovan tako, da zadošča posebnim prehranskim potrebam dojenčkov po 6. mesecu in podpira njihov zdrav razvoj. • po prenehanju dojenja • po uporabi katerekoli začetne mlečne formule

Sestavine:
Posneto mleko*, laktoza*, rastlinska olja* (palmino olje•, repično olje*, sončnično olje*), sirotkin pripravek*, prehranske vlaknine (galaktooligosaharidi iz laktoze), kalcijev karbonat, vitamin C, kalijev klorid, L-triptofan, kalcijev klorid, železov sulfat, stabilizator: mlečna kislina, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (lactobacillus fermentum hereditum®1 ), vitamin E, vitamin A, niacin, cinkov oksid, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin K, vitamin B1 , vitamin B6 , manganov sulfat, folna kislina, biotin, kalijev jodat, vitamin B2 , natrijev selenat, vitamin D, vitamin B12.

*iz ekološke pridelave 1 Lactobacillus fermentum CECT5716 brez GSO (v skladu z Uredbo o ekološki pridelavi) •ekološko palmino olje iz trajnostnega kmetijstva, cirtificirano pri neodvisnem kontrolnem organu Neto količina: 300 g AL2036 Datum proizvodnje / Uporabno najmanj do / Lot: označeno na dnu škatle. Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju – prosimo pred uporabo se prepričajte, da je pakiranje nepoškodovano. Hranite pri sobni temperaturi (max. 25 °C), v suhem prostoru.

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Mlečno formulo uporabljajte le po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije, prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.

Ne pustite, da bi steklenička otroku služila kot nadomestek za tolažilno dudo ali da bi iz nje sesal dlje časa. Tako kot materino mleko vsebuje tudi hrana za dojenčke ogljikove hidrate, ki lahko ob pogostem in stalnem stiku z zobmi povzročijo nastajanje zobne gnilobe.

Tako kot materino mleko, tudi vsa nadaljevalna mleka za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate. Le-ti sestavljajo pomemben del otrokove prehrane. Pogost ali stalen kontakt otrokovih zob s tekočinami, ki vsebujejo ogljikove hidrate, lahko povzroči okvaro zob in nastanek kariesa. Priporočamo, da pri hranjenju otroka sami držite stekleničko in da ga čim prej navadite, da pije iz lončka.

Proizvod je primeren samo za posebne prehranske namene za dojenčke, starejše od šestih mesecev, in je lahko le del raznolike prehrane. Ne sme se uporabljati kot nadomestek za materino mleko v prvih desetih mesecih življenja.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...