HiPP 2 Organic, ekološko nadaljevalno mleko za dojenčke (300 g)

Ekološko nadaljevalno mleko primerno za uporabo po 6. mesecu.
Več...
Pakiranje 300 g
6,12€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana, mleko
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: dojenčki

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka. Nadaljevalno mleko za dojenčke je proizvod primeren za posebne prehranske namene, za dojenčke starejše od šestih mesecev in je lahko le del raznolike prehrane ter se v prvih šestih mesecih ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko.

HiPP 2 Organic, ekološko nadaljevalno mleko za dojenčke (300 g) lastnosti:

  • brez škroba
  • dragocene omega-3 maščobne kisline (ALA)
  • s kalcijem - za ohranjanje zdravih kosti
  • z dragocenimi hranili za rast in razvoj
  • brez glutena
  • z visoko kakovstnimi beljakovinami iz ekološkega mleka
  • starosti primerno nasitno
  • Omega-3 

Uporaba:
Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate navodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka ta- koj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni tem- peraturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mikrovalovni pečici (zaradi nevarnosti opeklin).

Da bi čim prej dosegli želeno temperaturo 40°C- 50°C, lahko posodo z odmerjeno prekuhano vodo postavite v hladno kopel za nekaj minut.

HiPP 2 Organic je oblikovan tako, da zadošča posebnim prehranskim potrebam dojenčkov po 6. mesecu in podpira njihov zdrav razvoj. • po prenehanju dojenja

Sestavine:
Posneto mleko*, laktoza*, rastlinska olja* (palmino olje•, repično olje*, sončnično olje*), sirotkin pripravek*, kalcijev karbonat, kalijev klorid, vitamin C, L-triptofan, železov sulfat, stabilizator: mlečna kislina, niacin, vitamin A, cinkov oksid, vitamin E, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin B1 , vitamin K, vitamin B6 , manganov sulfat, kalijev jodat, vitamin B2 , folna kislina, natrijev selenat, vitamin D, biotin, vitamin B12.

*iz ekološke pridelave brez GSO (v skladu z Uredbo o ekološki pridelavi) •ekološko palmino olje iz trajnostnega kmetijstva, cirtificirano pri neodvisnem kontrolnem organu

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Mlečno formulo uporabljajte le po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije, prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.

Ne pustite, da bi steklenička otroku služila kot nadomestek za tolažilno dudo ali da bi iz nje sesal dlje časa. Tako kot materino mleko vsebuje tudi hrana za dojenčke ogljikove hidrate, ki lahko ob pogostem in stalnem stiku z zobmi povzročijo nastajanje zobne gnilobe.

Tako kot materino mleko, tudi vsa nadaljevalna mleka za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate. Le-ti sestavljajo pomemben del otrokove prehrane. Pogost ali stalen kontakt otrokovih zob s tekočinami, ki vsebujejo ogljikove hidrate, lahko povzroči okvaro zob in nastanek kariesa. Priporočamo, da pri hranjenju otroka sami držite stekleničko in da ga čim prej navadite, da pije iz lončka.

Proizvod je primeren samo za posebne prehranske namene za dojenčke, starejše od šestih mesecev, in je lahko le del raznolike prehrane. Ne sme se uporabljati kot nadomestek za materino mleko v prvih desetih mesecih življenja.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...