Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Hipp Melisa, sadni čaj

HiPP melisin sadni čaj je osvežilen in aromatičen čaj za potešitev žeje. Je odličnega okusa tako topel kot hladen, ne glede na letni čas.
Več...
Pakiranje 200 g
6,11€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čaj
Vsebnost: zelišča
Zdravje: dojenčki, otroci, celiakija

 Živila za posebne prehranske namene.

HiPP melisin sadni čaj je osvežilen in aromatičen čaj za potešitev žeje. Je odličnega okusa tako topel kot hladen, ne glede na letni čas.

Čaj je primeren za dodatno pokrivanje otrokovih potreb po tekočini, na primer pri izdatnejšem potenju.

Starost hranjenja otroka: po 8. mesecu 

Izdelek ne vsebuje dodanih umetnih barvil in arom, konzervansov, mlečnih beljakovin, glutena. Vsebuje izomaltulozo - naravni ogljikov hidrat, ki je manj sladek od namiznega sladkorja in neprebavljiv za ustne bakterije.

Uporaba:
1 čajno žličko (2g) granulata zmešajte s 100 ml (1 porcija) sveže prekuhane ohlajene vode in pomešajte. Vedno pripravite svež čaj. Čaja ni potrebno sladkati. Preden ponudite, preverite temperaturo- ohladite na primerno temperaturo za uživanje (na približno 37°C).

Shranjevanje:
Po uporabi dobro zaprite! Shranjujte v suhem prostoru pri sobni temperaturi! Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju- prosimo, da se pred uporabo prepričate, da je izdelek ostal neoporečen! 

Pomembno opozorilo:
Pogosto ali stalno sesanje iz stekleničke lahko poškoduje zobe vašega otroka (karies). Ne dovolite prepogostega sesanja dude! Ne dovolite, da steklenička postane duda »tolažilka« in ne dovolite, da otrok zaspi s stekleničko. Vedno sami držite stekleničko in omogočite otroku, da se hitro odžeja. Bodite pozorni na higieno otrokovih zob, vse od prvega zobka. Dojenčke od 8. meseca dalje navadite na pitje iz skodelice.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...