Homeopatica belilna zobna krema

Homeopathica naravna belilna zobna krema z evkaliptusom in janežem.
Več...
Pakiranje 75 ml
5,06€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Oznaka: zobne obloge
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: umivanje

Naravna belilna homeopatska zobna pasta s posebnim sistemom z zmanjšano količino  abrazivnih sredstev, ki polirajo in belijo zobno sklenino.  Unikatna formula sladkovodnih biserov vsebuje spodbujevalne in belilne materiale,  ter amino kisline. Natrijev bikarbonat ohranja normalno vrednost pH v ustih s tem  preprečuje demineralizacijo zobne sklenine, obenem pa nežno povrne naravno  belino zob. Primerna je tako za ljudi, ki stremijo k naravnemu načinu življenja kot tudi za vse, ki so vključeni v homeopatsko zdravljenje.  

Ne vsebuje: fluorida, mete, SLS (Natrijev lauril sulfat), parabenov, sladkorja,  umetnih barvil in sintetičnih konzervansov.

Sestavine:
Sorbitol, silicijev dioksid hidrat, voda, glicerol, ksilitol, PEG-8, aroma, limonen,  natrijev metil kokoil tavrinat, natrijev bikarbonat, titanov dioksid,  hidrolizirani biseri, kalijev klorid, evkaliptol (1,8-cineol), diklorobenzanol,  ksantanski gumi, karagenan, hidroksietilceluloza, natrijev saharinat.

Sestavine (INCI):
SORBITOL, HYDRATED SILICA, AQUA, GLYCERIN, XYLITOL, PEG-8, AROMA, LIMONENE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM BICARBONATE, TITANIUM DIOXIDE, HYDROLYZED PEARL, POTASSIUM CHLORIDE, EUCALYPTOL, DICHLOROBENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CARRAGEENAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM SACCHARIN.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke. Akcija traja od 22.3. do 29.3.2019*. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja ...