Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Humana 2, nadaljevalno mleko za dojenčke 600 g

Humana 2 je primerna za posebne prehranske potrebe dojenčka po 6. mesecu starosti. Uporablja se kot del raznolike prehrane po zaključenem hranjenju z začetnim mlekom ali za dohranjevanje dojenčkov, če dojenje ne zadošča.
Več...
Pakiranje 600 g
12,34€

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Humana 2 je primerna za posebne prehranske namene za dojenčke, starejše od šestih mesecev. Humane 2 se v prvih šestih mesecih življenja ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Uporablja se le kot del raznolike prehrane po zaključenem hranjenju z začetnim mlekom Humana 1 ali za dohranjevanje dojenčkov, če dojenje ne zadošča. 

Uporaba:
Pri pripravi hrane za dojenčke natančno upoštevajte navodilo za uporabo. Vedno pripravite svež obrok in takoj nahranite otroka. Pazite, da stekleničko ohladite na temperaturo, primerno za pitje (37°C), saj lahko v nasprotnem primeru pride do oparin. Ostankov hrane ne smete ponovno uporabiti.

Stekleničko, dudo in obroček temeljito očistite. Hrane ne pogrevajte v mikrovalovni pečici. Vrečko po odprtju ponovno dobro zaprite ter hranite na hladnem in suhem mestu. Vsebino odprte vrečke porabite najpozneje v 3 tednih. Nepravilna priprava ali shranjevanje lahko predstavljata tveganje za zdravje otroka. 

1.Preverite tabelo odmerjanja in potrebno količino čiste pitne vode prekuhajte in ohladite na 50°C.
2.Približno polovico potrebne količine vode vlijte v očiščeno stekleničko.
3.V stekleničko s priloženo Humanino merico dodajte predpisano število meric Humane 2. Vsako do vrha napolnjeno merico poravnajte s hrbtno stranjo čistega noža.
4.Stekleničko zaprite in takoj močno pretresite. Dodajte preostalo količino vode in stekleničko še enkrat močno pretresite.
5.Namestite dudo in preverite temperaturo vsebine stekleničke (približno 37°C), da ne pride do oparin.

Odmerjanje:
Dnevno količino hrane in število obrokov prilagodite dojenčkovi starosti in njegovim potrebam. Vrednosti v tabeli so okvirne. Dojenčki po dopolnjenem 6. mesecu starosti v povprečju spijejo 200 ml tekočine na obrok in zaužijejo približno 2–3 tekoče obroke na dan.

količina vode (ml) število meric količina pripravljenega obroka (ml)
150 5 170
180 6 200
210 7 230

Uporabljajte le priloženo merico (do vrha napolnjena in poravnana zajame približno 4,6 g proizvoda).

Sestavine:
posneto mleko, demineralizirana sirotka v prahu, rastlinska olja (palmovo, repično, sončnično), maltodekstrin, galaktooligosaharidni sirup (iz mleka), laktoza, glukozni sirup, kalcijev karbonat, emulgator: sojin lecitin, kalcijev ortofosfat, kalijev klorid, natrijev citrat, mešanica vitaminov (vitamin C, niacin, pantotenska kislina, vitamin E, vitamin B6, vitamin A, tiamin, riboflavin, folna kislina, vitamin K1, biotin, vitamin D3, vitamin B12), kalijev citrat, L-tirozin, magnezijev karbonat, tavrin, železov laktat, L-triptofan, cinkov oksid, bakrov sulfat, cinkov sulfat, kalijev jodat, manganov sulfat, natrijev selenat.

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Humano 2 uporabljajte le po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije, prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka.

Ne pustite, da bi steklenička otroku služila kot nadomestek za tolažilno dudo ali da bi iz nje sesal dlje časa. Tako kot materino mleko vsebuje tudi hrana za dojenčke ogljikove hidrate, ki lahko ob pogostem in stalnem stiku z zobmi povzročijo nastajanje zobne gnilobe.

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...