Hyal-drop Rebalance, kapljice za oči

Večkomponentni izdelek Hyal-drop Rebalance nudi dolgotrajno vlaženje, lajšanje in zaščito suhih oči zaradi kroničnega pomanjkanja vlage v očesu.
Več...
Pakiranje 10 ml
11,50€

Večkomponentni izdelek Hyal-drop Rebalance nudi dolgotrajno vlaženje, lajšanje in zaščito suhih oči zaradi kroničnega pomanjkanja vlage v očesu.

Hyal-drop Rebalance vsebuje pomembne sestavine, ki so naravno prisotne v solznem filmu in pomagajo dopolnjevati manjkajočo solzno tekočino ter ponovno vzpostaviti ravnovesje v solznem filmu. Tako lahko solzni film ponovno opravlja svoje naloge, kot je vlaženje površine očesa in skrbi za zaščito očesa. Hyal-drop Rebalance skrbi za prekinitev niza simptomov suhih oči, kot so suhe, pekoče, utrujene, rdeče in/ali vnete, boleče oči. Hyal-drop Rebalance vsebuje inovativno konzervirno sredstvo, ki se ob stiku z očesno površino pretvori v naravne sestavine solznega filma, in je na voljo v steklenički za kapljice za oči, enostavni za uporabo. Hyal-drop Rebalance dopolnjuje naravno solzno tekočino in skrbi za boljše premikanje vek in vlaženje površine očesa, ter skrbi za zdravo in zaščiteno površino očesa.

Lastnosti:

 • Hyal-dropRebalance vsebuje pomembne sestavine, ki so naravno prisotne v solznem filmu ter zagotavljajo dolgotrajno vlaženje in lajšanje vaših simptomov. Sem spadajo na primer hialuronska kislina (zelo učinkovito vlažilno sredstvo, ki veže vodo na površini očesa), hranilne snovi in esencialni elektroliti, kot so kalij, magnezij, natrij in kalcij.
 • Vitamin B12 (znan antioksidant) preprečuje oksidativni stres, kar očesni površini zagotavlja dodatno zaščito. Vitamin B12 daje izdelku Hyal-drop Rebalance značilno rožnato barvo, ki z mežikanjem hitro popolnoma izgine. Na oblačilih in kontaktnih lečah ne pušča madežev.
 • Hyal-drop Rebalance je sestavljen iz kombinacije dveh polimerov (natrijevega hialuronata in PEG 8000), ki zagotavljata dolgotrajnejši blažilni učinek.
 • Hyal-drop Rebalance je hipotoničen in pomirja oko tako, da pomaga vzpostaviti fiziološko osmotsko ravnovesje solznega filma in očesne površine.
 • Hyal-drop Rebalance vsebuje inovativno konzervirno sredstvo (imenovano Oxyd), ki se ob stiku z očesno površino hitro pretvori v naravne sestavine solzne tekočine in sicer v kisik, vodo in sol.
 • Hyal-drop Rebalance je enostaven in varen za uporabo, uporabniki pa ga dobro prenašajo.

Prosimo, natančno preberite navodilo za uporabo, saj vsebuje pomembne informacije o načinu uporabe izdelka. Če imate kakršnokoli vprašanje, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava:
Hyal-drop Rebalance vsebuje 0,15 % hialuronske kisline (natrijevega hialuronata), 0,5 % polietilen glikola 8000 (PEG 8000), kalijev klorid, kalcijev klorid, magnezijev klorid, natrijev klorid, vitamin B12, sterilno vodo, borovo kislino in Oxyd. Oxyd se uporablja kot blag konzervans, ki se ob stiku z očesno površino hitro pretvori v kisik, vodo in sol.

Uporaba:
Hyal-drop Rebalance je najbolj primeren za lajšanje in pomirjanje dolgotrajnih simptomov suhih oči, ki so posledica kroničnega pomanjkanja vlage v očesu. Kronično pomanjkanje vlage v očesu lahko povzroči vrsta dejavnikov, med drugim vnetje, nepravilno delovanje žleze solznice, okvara vek in vida in/ali slaba kakovost solz. Ko nastopi eden ali več omenjenih dejavnikov, se poruši ravnovesje solznega filma in posledično se pojavi vrsta neprijetnih znakov in simptomov, kot so: vnetje očesne površine, rdeče oči, pekoč občutek, suhe oči, občutljivost na svetlobo ter utrujene, razdražene in boleče oči. Če teh simptomov ne zdravimo, lahko pride do nadaljnjih vnetij in poškodb roženice. Pomemben dejavnik pri nastanku težav s suhimi očmi in poškodb roženice so lahko tudi nekatera zdravila (npr. kontracepcijske tablete, antihistaminiki, antagonisti adrenergičnih receptorjev beta, spazmolitiki, diuretiki), nekatere bolezni in konzervansi v določenih kapljicah za oči (npr. benzalkonijev klorid, tiomersal). Zaradi kompleksne narave pomanjkanja vlage v očesu so možnosti zdravljenja omejene, prav zato je Hyal-drop Rebalance zasnovan iz več sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajen blažilni učinek pri težavah s suhimi očmi, saj naravni solzni film oskrbujejo s sestavinami, ki so ključne za njegovo pravilno delovanje. Prav tako Hyal-drop Rebalance preprečuje pojav nadaljnjih simptomov suhega očesa, vlaži oko in ščiti njegovo površino.

Zdravljenje težav s suhimi očmi zahteva individualni režim odmerjanja glede na resnost in intenzivnost vaših simptomov. V vsako oko kanite po eno kapljico izdelka Hyal-drop Rebalance 3- do 5-krat dnevno, oziroma še pogosteje, če je potrebno.

Hyal-drop Rebalance je primeren za uporabo z vsemi vrstami kontaktnih leč in se lahko kane neposredno na vstavljene kontaktne leče.

Navodila za uporabo:

 1. Pred vsako uporabo s stekleničke odstranite zaščitni pokrovček. Izogibajte se stiku konice s prsti.
 2. Glavo nagnite rahlo nazaj, spodnjo veko s prstom proste roke nežno povlecite navzdol, z drugo roko pa stekleničko dvignite navpično nad oko, s kapalko obrnjeno navzdol. Nato iz stekleničke previdno kanite eno kapljico. Izogibajte se stiku konice stekleničke z očmi ali s prsti, da se izognete morebitni kontaminaciji raztopine.
 3. Po vsaki uporabi namestite pokrovček nazaj na stekleničko.

 

Previdnostni ukrepi:
Ne uporabljajte tega izdelka, v kolikor ste preobčutljivi na katerokoli sestavino izdelka.

Izdelek lahko v redkih primerih povzroči preobčutljivostne reakcije, kot so lokalne alergijske reakcije. V takšnih primerih prenehajte z uporabo izdelka.

Ne uporabljate izdelka, če je steklenička poškodovana.

Izdelka Hyal-drop Rebalance ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. Zapišite si datum odprtja stekleničke na temu namenjen prostor na zunanji strani škatlice.

Če hkrati uporabljate različne pripravke za oči, pred uporabo drugega izdelka počakajte približno 15 minut.

Shranjevanje:
Medicinski pripomoček shranjujte pri temperaturi od +1 °C do +25 °C, zaščiten pred svetlobo. Medicinski pripomoček zavrzite 2 meseca po odprtju.

Proizvajalec: TUBILUX Pharma SpA V ia Costarica, 20/22 00040 P omezia (Rim), Italija
Distributer: PharmaSwiss d.o.o., Brodišče 32, 1236 Trzin, Slovenija

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...