Hydrosorb, sterilni gel za rane (10 x 15 g)

Prozoren viskozni hidrogel z veliko vsebnostjo vode z elektrolitskimi komponentami, ki rani takoj zagotavlja uravnoteženo, vlažno okolje.
Več...
Pakiranje 10 x 15 g
51,70€

Medicinski pripomoček

Prozoren viskozni hidrogel z veliko vsebnostjo vode z elektrolitskimi komponentami, ki rani takoj zagotavlja uravnoteženo, vlažno okolje; Hydrosorb Gel mehča in vlaži suho nekrozno tkivo, pospešuje odstranjevanje odmrlega tkiva ter vpija izločke iz rane z manjšim izločanjem; iz rane ga brez težav lahko izperemo s sterilno raztopino za izpiranje rane; na voljo v aplikatorju v obliki brizge z dvosmerno merilno skalo, ki omogoča pravilno določitev količine, ki smo jo nanesli na/v rano, kot tudi količine preostanka gela; pakirano posamično.

Uporaba:
Za vlažno zdravljenje površinskih in globokih ran z majhnim izločanjem, npr. pri venski golenji razjedi, preležaninah, kot tudi pri opeklinah druge stopnje (stopnja 2b); pospešuje endogeni debridement ter z mehčanjem in vlaženjem odstranjuje nekrozno in devitalizirano tkivo z rane; na rano nanesemo približno 5 mm debelo plast gela, nato rano pokrijemo z ustrezno sekundarno oblogo.

 

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija velja za izdelke: Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum (30 ml) Vichy Liftactiv Supreme, intenzivna nega proti gubam in za učvrstitev kože - ZF30 (50 ml) ...