izbor

Hyfac Woman Active maska za obraz proti mozoljem (15 peel-off mask)

- rok uporabe 04/2022 -

Kako se znebiti mozoljev (brez stiskanja)? Celovita rešitev Mozolji, akne in nečista koža, kaj so in zakaj nastanejo?
Hyfac Woman Active maska za obraz proti mozoljem je medicinski pripomoček klasifikacije IIa z 1% Mio-Inozitolom. Predstavlja učinkovito formulo za zdravljenje aken pri odraslih ženskah. Nanaša se čez noč in deluje 8h. Anti-akne maska za mozolje poskrbi, da je sta aktivni učinkovini - 1% Mio-Inozitol in 4% Extremosio - v stiku s kožo čim dlje, kar omogoča optimalno terapijo tudi proti trdovratnim aknam.
Več...
Pakiranje 15 mask
29,99€

Hyfac Woman Active Mask je maska za obraz proti mozoljem, ki predstavlja inovativni pristop pri problemu aken pri odraslih ženskah.

Specifično zmanjšuje koncentracijo moških hormonov v žlezah lojnicah, ki so odgovorni za nastanek aken pri ženskah. Na tak način maska omeji prekomerno izločanje loja, kar je ključni faktor pri nastanku mozoljev na obrazu, in očisti pore ter že nastale ogrce. 

Maska deluje lokalno ter neposredno na izvor pojava aken, mozoljev, komedonov in cist. Ob tem tudi odmaši pore, matira in aktivno odstranjuje ogrce.

Maska za mozolje

Aktivne sestavine v maski za obraz proti mozoljem delujejo znotraj žlez lojnic tako, da zmanjšujejo koncentracijo moških hormonov in spodbujajo mehanizem samoregulacije odstranjevanja nečistost znotraj kožnih celic; zaradi zmožnosti odstranjevanja ogrcev je Hyfac Woman Active Mask tudi maska za ogrce.

Klinična študija učinkovitosti obrazne maske za aknasti kožo, ki je bila izvedena na 40 ženskah, je dokazala visoko toleranco in učinkovitost maske za aknasto kožo.

Rezultati*:

 • Zmašanje komedonov: -55%.
 • Zmanjšanje papul: -47%.
 • Zmanjšanje postul: -69%.
 • Zmanjšanje nodul: -45%.
 • Zmanjšanje sebuma: -43%.

*Test izvedena na 40 odraslih ženskah, 60 dnevna redna uporaba maske

Lastnosti:

 • Zmanjšuje koncentracijo moških hormonov v lojnicah.
 • Vzpodbuja avtofagijo - odstranjevanje mrtvih celic iz kožnih por.
 • Zmanjša izločanje sebuma.

Področje uporabe: Obraz.

Za kakšno kožo je primeren:
Maska za obraz proti mozoljem je primerna za kožo odraslih žensk z aknami in ostalimi nepravilnostmi (ogrci, mozolji, komedoni. ciste).

Glavne sestavine:

 • Mio-Inozitol – 1% - zmanjšuje koncentracijo moških hormonov v žlezah lojnicah, ki so odgovorni za nastanek aken pri ženskah. Zmanjša izločanje sebuma.
 • Extremosio ® 4% – spodbuja mehanizem avtofagije (odstranjevanje nečistot) iz keranocitov (kožne celice). Zaradi tega so pore manj zamašene in posledično lahko celice iz svoje notranjosti lažje izločajo odpadke.

Uporaba:

Zvečer nanesite vsebino ene vrečke gela maske za aknasto kožo na že prej očiščeno in posušeno kožo obraza, zlasti na najbolj prizadeta področja. Izogibajte se stiku z očmi in usti. Pustite delovati čez noč, naslednje jutro masko odstranite.

Pomembni napotki:

 1. Gel se v roku ene ure posuši in se spremeni v masko, ki jo kasneje odlepite/odlupite s kože obraza (peel-off). Takšna oblika maske zagotavlja aktivnim sestavinam hitro peneteracijo globoko v kožo po tako znanem okluzijskem efektu. Maska mora biti nanešena vsaj 4 ure.
 2. Čas uporabe: Masko uporabljajte 2 meseca, 3-krat na teden.
 3. Vzdrževalna nega: Po zdravljenju vam za ohranitev zdravega videza kože svetujemo, da masko še naprej uporabljate 1-krat na teden. 

Pakiranje:

Eno pakiranje vsebuje 15 vrečk s po 5 ml gela, kar zadošča za 1-mesečno negovanje aknaste kože. Za en nanos je dovolj vsebina ene vrečke gela.

Za najbolj primeren boj proti aknasti koži se priporoča 2-mesečni treatma. 

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti ali alergije na katerokoli izmed sestavin. Predolga uporaba izdelka za topikalno uporabo lahko privede do preobčutljivostne reakcije. Če se pojavi preobčutljivostna reakcija, se svetuje prenehanje uporabe izdelka in obisk pri zdravniku. Ob sočasnem jemanju zdravil (farmakološka terapija) se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izogibajte se kontaktu z očmi. Po pretečenem roku uporabe se izdelka ne sme uporabljati. Izdelka se ne sme uporabljati, če je embalaža odprta ali poškodovana. Izdelek je namenjen za enkratno uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Po uporabi si temeljito umijte roke. Pred uporabo na zelo razdraženi koži se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Pred uporabo med nosečnostjo ali dojenjem se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni za uporabo pri otrocih.

Sestavine (INCI):

AQUA (WATER) / EAU, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DI C12-13 ALKYL MALATE, GLYCOLIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, STEARETH-2, STEARETH-21, NYLON 12, CYCLOHEXASILOXANE, CETYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, SODIUM HYDROXIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, DIAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONOL, PIROCTONE OLAMINE, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-7, XANTHAN GUM.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. ...