Ice Power, hladilni obliži

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Ice power obliži učinkovito lajšajo bolečine in vnetja, zmanjšujejo oteklino, pospešijo okrevanje mišic po poškodbah in sproščajo mišično napetost.
Več...
Pakiranje 5 obližev
16,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika:
Mesto uporabe: hrbet, kolena, komolci, mišice, noge, roke, sklepi, vrat
Simptom: oteklina, poškodba, revma, vnetje
Zdravje: starost, šport

Medicinski pripomoček

Ice power obliži učinkovito lajšajo bolečine in vnetja, zmanjšujejo oteklino, pospešijo okrevanje mišic po poškodbah in sproščajo mišično napetost. Hladilni obliži Ice Power omogočajo hiter in učinkovit hladilni učinek, ki traja do 6 ur. Omogočajo dolgotrajno uporabo pri bolečinah v vratu ali ramenih in pri mišični napetosti v križu. To je dobro poznan hladilni učinek, ki ga omogoči Ice Power.

Hladilni obliži Ice power omogočajo dolgotrajno uporabo pri bolečinah v vratu, ramenih in/ali pri mišični napetosti.  Samolepilni obliži so enostavni in prijetni za uporabo! Njihov učinek je hiter.

Uporaba:
Vzemite obliž iz vrečke in odstranite zaščitni ovoj. Obliž z lepljivo stranjo nanesite na boleče mesto. Ponovno zaprite vrečko in preprečite, da bi se preostali neuporabljeni obliži izsušili. Obliže uporabite v enem mesecu po odprtju vrečke. Obliž nanesite na čisto in suho kožo. Obliži so namenjeni za enkratno uporabo.

Previdnostni ukrepi:
Samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte, če imate alergije ali ste preobčutljivi za katero koli sestavino. V primeru razdraženosti kože nemudoma prenehajte z uporabo obliža. 

Na enem mestu lahko uporabite največ 4 obliže enega za drugim brez prekinitve. Izogibajte se stiku z očmi, razpokano kožo in sluznico. Uporaba obližev pri otrocih, mlajših od 5 let, ni priporočljiva. Če ste sladkorni bolnik ali imate slabo prekrvavitev, se pred uporabo izdelka posvetujte z osebnim zdravnikom.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...