Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

iHealth, nadlaktni brezžični merilec krvnega tlaka BP5

Nadlaktni brezžični merilec krvnega tlaka BP5 vam omogoča natančno merjenje krvnega tlaka in spremljanje zdravja preko mobilne aplikacije.
Več...
Pakiranje 1 kompet
Poštnina Brezplačna poštnina
100,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec, pripomoček
Mesto uporabe: ožilje, srce
Simptom: krvni tlak
Zdravje: diagnostika, preventiva

Medicinski pripomoček

Nadlaktni brezžični merilec krvnega tlaka BP5 vam omogoča:

 • Izmerite krvni tlak neposredno iz telefona ali tablice.
 • Beleženje sistoličnih in diastoličnih vrednosti, srčnega utripa in pulza.
 • Pregled že izmerjenih vrednosti in razvrstitvenih tabel Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) preko barvitih prikazov.
 • Izdelava grafov po meri: po datumu, sistoličnih ali diastoličnih vrednostih.
 • Deljenje rezultatov z družino, prijatelji, znanci ali zdravstvenimi uslužbenci.
 • Deluje z ali brez povezave z naprave.
 • Neomejeno število uporabnikov in velikost spomina.
 • Brezplačna aplikacija vključuje prilagodljiva orodja za spremljanje zdravja.
 • Izdelek je povezljiv z Androidom verzije 2.3.3 ali več
 • Izdelek je proizveden za iPod, iPhone in iPad

Osnovne informacije:

Naprava: Brezžični merilnik krvnega tlaka, nadlahtni
Model izdelka: BP5
Komunikacija naprave preko: Bluetooth V3.0+EDR
Potreben operacijski sistem: Android 2.3.3 ali novejši iOS
Velikost naprave: 145mm x 58mm x 30mm
Manšeta obod: 8.6 "- 16.5" (22cm - 42cm)
Teža: 135 g
Metoda merjenja: Oscilometrična, samodejna nastavitev in merjenje
Za naprave: iPad, iPhone, iPod
Napajanje: DC 5.0V 1.0A, Baterija: 1 x 3.7V Li-ion 400mAh
Manšeta tlačno območje: 0-295mmHg
Natančnost tlaka: ± 3mmHg
Območje utripa: 40 -180 utripov / min, natančnost: ± 5%
Delovna temperatura: 5°C - 35°C
Barva: Bela
Tip baterije: Lithium Ion
Baterija (priložena): 1x 400 mAh
Garancija: 24 mesecev

Za uporabo morate na telefon namestiti brezplačno aplikacijo iHelath ki jo najdete tukaj.

Ihealth logo
Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...