Indol-3-Carbinol NOW, kapsule (60 kapsul)

- ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW (30 mehkih kapsul) -

Članek: Razstrupljanje je naš osnovni varovalni mehanizem. Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW (30 mehkih kapsul).
Križnice so rastline (npr. zelje, brokoli, cvetača), bogate z žveplovo komponento, imenovano indol-3-karbinol (I3C).
Več...
Pakiranje 60 kapsul
29,89€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: prostata, srce, ožilje
Zdravje: vegetarijanci

Križnice so rastline (npr. zelje, brokoli, cvetača), bogate z žveplovo komponento, imenovano indol-3-karbinol (I3C). V kislem okolju želodca se I3C pretvori v različne derivate, med drugim tudi v DIM (di-indol-metan).

Navadno je I3C zelo nestabilna molekula. NOW Indole-3-carbinol je pakiran in laboratorijsko testiran ter zagotavlja najvišjo obstojnost vse do izteka roka uporabe.

Lignani (izvleček lanenega semena):

  • lahko podpirajo zdravo prostato pri moških,
  • lahko podpirajo zdravo tkivo dojk pri ženskah,
  • spodbujajo zdravje srca in zaščito za srce,
  • za aktivno regulacijo hormonov.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 3-krat dnevno, najbolje z obroki.

Vsebnost:

 Sestavine 1 kapsula 3 kapsule
Indol-3-karbinol 200 mg 600 mg

LinumLife (izvleček iz semen navadnega lana)
-Od tega: lignani

200 mg
5 mg

600 mg
15 mg

Sestavine
Indol-3-karbinol (33,6 %), LinumLife (izvleček iz semen navadnega lana), celuloza (kapsula), riževi otrobi, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.  Shranjujte na temperaturi do 25 stopinj C, zaščiteno pred vlago in svetlobo!  Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte priloženega sredstva za ohranjanje vlage! Pustite ga v steklenički.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...