Isla medic Hydro +, 50 pastil

Isla medic Hydro + pastile so namenjene lajšanju značilnih težav vnetja žrela in ustne sluznice. Primerne so tudi za vlaženje suhih ust in pri razdraženih glasilkah ter intenzivnejši rabi glasu.
Več...
Pakiranje
11,76€

sla medic Hydro + pastile so namenjene lajšanju značilnih težav vnetja žrela in ustne sluznice, kot so suh, dražeč kašelj, hripavost, pohrkovanje, ipd. Primerne so tudi za vlaženje suhih ust in pri razdraženih glasilkah ter intenzivnejši rabi glasu (govorniki, pevci).

Pastile Isla Medic hydro+ vsebujejo hidrogel s hialuronsko kislino in izvleček islandskega lišaja. Imajo prijeten okus z blago aromo češnje in mentola.

Jemljejo jih lahko odrasli in otroci od 6. leta starosti dalje. Ni razlogov, ki bi preprečevali uporabo v obdobju nosečnosti in dojenja.

Kdaj uporabljati pastile Isla medic Hydro +:
Pastile vsebujejo kompleks hidrogela, ki vsebuje karbomer, ksantanski gumi in hialuronsko kislino. Preko vzdraženega grla sprostijo zaščitni sloj hidrogela s hialuronsko kislino in izvlečkom islandskega lišaja. Sestavine vneto sluznico zaščitijo, vlažijo in umirijo. Tako se vneta sluznica lažje regenerira.

Namenjene so uporabi pri izrazitejših simptomih, povezanih s prehladom in vnetim grlom:

 • draženje h kašlju, 
 • hripavost,
 • boleče žrelo,
 • suha usta in težave pri požiranju,
 • razdražene glasilke in intenzivnejša raba glasu.

Kdaj uporabite klasične pastile Isla in kdaj Isla Medic hydro+:
Klasične pastile Isla so namenjene pogostejši uporabi, kot preventiva oz. pri blagih težavah. Pri izrazitejših težavah v grlu so primerne pastile Isla Medic hydro+. Zaradi svoje sestave so pastile Isla Medic hydro+ poleg naštetega zelo dobrodošle vsem, ki imate težave s suhimi usti oz. intenzivneje uporabljate glas (npr. učitelji, pevci, igralci).

Kako jemati pastile Isla Medic hydro+:
Odrasli in otroci, starejši od 6 let, po potrebi do 6-krat dnevno vzemite po 1 pastilo. Pastilo počasi raztapljajte v ustih, dokler se povsem ne raztopi.

Nasvet za sladkorne bolnike: 1 pastila vsebuje 1,05 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,09 BU.

Kako dolgo uporabljajte pastile Isla Medic hydro+:
Pastile lahko uporabljate tudi dolgotrajno ali občasno. Če se vaše težave poslabšajo (na primer ob pojavu vročine ali bolečin v sklepih) ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Nosečnost in dojenje:
Ni razlogov, ki bi preprečevali uporabo pastil Isla Medic hydro+ v času nosečnosti in dojenja.

Kaj vsebujejo pastile Isla Medic hydro+:
Pastile vsebujejo vodni ekstrakt islandskega lišaja (0,4-0,8 : 1), karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat. 

Druge sestavine pastil Isla Medic hydro+:
Arabski gumi, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, levomentol, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.  

Pastile vsebujejo sladkorne nadomestke. Ena pastila vsebuje 0,11 g sorbitola in 0,94 g maltitola, kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

Kdaj jemanje pastil Isla Medic hydro+ ni priporočljivo:
Pastil Isla Medic hydro+ ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino v pastilah.

Bodite posebno pozorni pri jemanju pastil Isla Medic hydro+ :
Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo pastil Isla Medic hydro+ posvetujte s svojim zdravnikom.

Opozorila:
Pri čezmerni uporabi se lahko pojavijo želodčne težave ali odvajalni učinek. V posameznih primerih se lahko pojavijo preobčutljivostne reakcije.

Rok uporabnosti je odtisnjen na škatli ter na pretisnem omotu, v katerem so pastile. Ne uporabljajte pastil po preteku roka uporabnosti! Shranjujte jih na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Priporočamo shranjevanje pastil v originalni škatli za zagotovitev zaščite pred svetlobo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Pastile lahko vsebujejo zračne mehurčke, ki nastanejo med proizvodnjo. Včasih se pastila lahko prilepi na folijo pretisnega omota. Med pastilami so lahko manjše razlike v barvi, okusu in trdnosti. Vse to je posledica naravnih sestavin v pastilah, ki nima vpliva na kakovost izdelka.

Zastopnik: Farmedica d. o. o. Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana
Izdelovalec: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG, Herzbergstr. 3, 61138 Niederdorfelden Nemčija.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 11. 10. do 23. 10. 2021 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja ...