Iziflex, valj za podporo hrbtenice

Iziflex ortopedski valj za podporo ledvenega dela hrbtenice se uporablja za vzdrževanje in podporo dobre drže pri bolečini v ledvenem delu hrbtenice in preventiva za preprečevanje težav, ki so posledica slabe, nepravilne ter prisilne drže.
Več...
Pakiranje 1 blazina
33,26€
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: hrbet
Zdravje: zaščita, potovanje

Iziflex je ortopedski valj za podporo ledvenega dela hrbtenice. Uporablja se za vzdrževanje in podporo dobre drže pri bolečini v ledvenem delu hrbtenice in preventiva za preprečevanje težav, ki so posledica slabe, nepravilne ter prisilne drže.

Ortopedski valj za podporo ledvenega dela hrbtenice je odličen pripomoček za podporo hrbtenici pri sedenju na stolu v pisarni, doma, v avtu in na potovanju. Prav tako ga lahko uporabimo tudi kot podložno blazino pri vadbi, terapiji ali sprostitvi.

Uporaba:
Vsedite se kolikor je mogoče globoko v sedež, nagnite se naprej in vstavite ortopedski valj vodoravno med ledveni del hrbtenice in naslonjalo sedeža v višini pasu. Naslonite se nazaj na naslonjalo sedeža, ne da bi spodmaknili zadnjico, tako, da je krivina v hrbtenici (lumbalna lordoza) čvrsto podprta.

Na začetku se vam bo zdel ta položaj tuj, neudoben in včasih boleč, kajti telo potrebuje nekaj dni, da se privadi novemu – čeprav naravnemu – položaju. Zato vztrajajte in dopuščajte to neudobje kratek čas, ter si pri sedenju, ležanju ter vadbi redno podlagajte hrbtenico. Valj lahko  porabljate tudi med spanjem.

Dobavitelj: DESMAR, Zavod za izobraževanje, razvoj podeželja in medgeneracijsko sodelovanje, Drbetinci 14, 2255 Vitomarci, Slovenija, info@iziflex.si
Proizvajalec: DESMAR, Zavod za izobraževanje, razvoj podeželja in medgeneracijsko sodelovanje, Drbetinci 14, 2255 Vitomarci, Slovenija

 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...