Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Energy-C, energijski napitek

V čem Jamieson zeliščni dodatki izstopajo pred ostalimi?
Jamieson Energy-C energijski napitek je prehransko dopolnilo s sladilom (stevijo).
Več...
Pakiranje 14 vrečk
18,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vrečke
Mesto uporabe: mišice
Simptom: utrujenost
Vsebnost: vitamini, minerali, antioksidanti
Zdravje: odpornost, presnova, šport

Jamieson Energy-C energijski napitek je prehransko dopolnilo s sladilom (stevijo).

Jamieson energijski napitek Energy-C je naravna in priročna energijska pijača na osnovi vitaminov in mineralov.

Pijača, ki jo pridobimo iz vsake vrečke je sladkana z naravno stevijo in brez umetnih arom in barv, vsaka vrečka pa prinaša vrsto hranil, vključno z vitamini B skupine, elektroliti, magnezijem in vitaminom D.

Odličen pripravek tudi pred, med ali po fizični aktivnosti, saj bo telo znova oskrbel z elektroliti, antioksidanti in energijo.

Vitamin C je dodan izdelki,  ker:

 • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej (Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg poleg priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.)
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi
 • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom
 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti

Vitamin D je dodan izdelku ker:

 • prispeva k delovanju mišic
 • prispeva k delovanju imunskega sistema

Vitamini B skupine so dodani izdelku, ker:

 • prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti (riboflavin, niacin, pantotenska kislina, folat)
 • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema (B6, B12)
 • prispeva k delovanju imunskega sistema (folat)
 • prispevajo k sproščanju energije pri presnovi (biotin, niacin, pantotenska kislina, B12)

Magnezij je dodan k izdelku, ker:

 • prispeva k ravnostežju elektrolitov
 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
 • prispeva k delovanju mišic

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 vrečka na dan. Vsebino vrečke raztopimo v skodelici ali plastenki (0,5l) vode.

Vsebnost:

Vitamini  V 1 vrečki
Vitamin C (askorbinska kislina) 1000mg (1250%*)
Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 0,5mg (50%*)
Vitamin B2 (riboflavin) 0,5mg (42%*)
Vitamin B3- Niacin (niacinamid) 5mg (38%*)
Vitamin B5 (d-kalcijev pantotenat) 2,5mg (42%*)
Vitamin B6 (piridoksin) 10mg (833%)
Vitamin B12 (cianokobalamin) 25mcg  (833%*)
Vitamin D3 (holekalciferol) 12,5mcg (83%*)
Folat (folna kislina) 15mcg (4%)

 

Minerali V 1 vrečki
Cink (sulfat) 2mg (28%*)
Fosfor (monokalijev fosfat, monokalcijev fosfat, natrijev fosfat) 38mg (5%*)
Kalcij (karbonat, monokalcijev fosfat) 50mg (8%*)
Krom (polinikotinat) 10mcg (33%*)
Magnezij (karbonat, hidroksid) 60mg (20%*)
Mangan(glukonat) 0,5mg (25%*)

*PDV-priporočen dnevni odmerek

Vsebuje tudi:
Natrijev bikarbonat, kalijev bikarbonat, kalijev karbonat, fruktoza, citronska kislina, naravno sladilo (stevia), naravni okusi (pomaranče, mandarin), naravne barve (zelenjavni sokovi, riboflavin).

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, glutena, laktoze, aspartama, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 14 vrečk  (114g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Preizkusi in se sama prepričaj o znanstveno najbolj podprtem prehranskem režimu za učinkovito znižanje telesne teže v zelo nizkoenergijski dieti, ki je že spremenil življenja mnogim Posamični izdelki nuMe so vam do 26.10.2017 na voljo 25% ugodneje, nuMe Slim Paketi pa so vam na voljo še dodatnih ...