Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Prenatal, bonboni z okusom brusnice in jabolka

Preverjena kakovost naravnih vitaminov in mineralov za nosečnice iz Jamieson-a v obliki okusnih bonbonov, za vse ki nerade uživate tablete.
Več...
Pakiranje 60 bonbonov
24,88€

Prenatal bonboni za nosečnice z okusom brusnice in jabolke - prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere.

Edinstven kompleks vitaminov in mineralov v samo enem, izredno okusnem bonbonu dnevno. Izdelan po najnovejših aktualnih raziskavah o hranilnih potrebah v delikatnem obdobju nosečnosti. Sedaj se lahko poslovite od velikih tablet in uživajte v bonbonu, ki vam omogoča vse potrebne vitamine in minerale, ki so nujni v obdobju nosečnosti in dojenja.

Jamieson Prenatal bonboni vsebujejo idealno mero 1 mg folne kisline, ki prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost v času nosečnosti ter ravno prav odmerjene vitamine in minerale, ki so potrebni v tem delikatnem obdobju.

Uživajte v nosečnosti in naj vam pri tem pomaga tudi Jamieson.

Uporaba:
Dnevni vnos: En bonbon dnevno po jedi. 

Vsebnost:

Sestavine V 1 bonobnu %PDV/RDA*
Beta karoten 1,05 mg  
Biotin 35 µg 70%
Folat (folna kislina) 1000 µg  500%
Niacin (niacinamid) 18 mg 112,5%
Pantotenska kislina (kalcijev pantotenat) 7 mg 117%
Vitamin A (acetat) 1.050 µg  131%
Vitamin B1 (tiamin) 1,4 mg 127%
Vitamin B2 (riboflavin) 1,6 mg 114%
Vitamin B6 (piridoksin) 5 mg 357%
Vitamin B12 (cianokobalamin) 2,8 µg  112%
Vitamin C (askorbinska kislina) 120 mg 150%
Vitamin D3 (holekalciferol) 15 µg  300%
Vitamin E (D alfatokoferil) 19 mg 158%
Vitamin K (filokinon) 90 µg  120%
Baker (citrat) 1.000 µg  100%
Cink (oksid) 7,5 mg 75%
Jod (kalijev jodid) 220 µg  147%
Kalcij (trikalcijev fosfat) 150 mg 18,7%
Krom (kelat) 30 µg  75%
Magnezij (oksid) 50 mg 13,34%
Mangan (citrat) 2 mg 100%
Molibden (citrat) 50 µg  100%
Železo (železov oksid) 16 mg 114%

*Priporočeni dnevni odmerek 

Sestavine:
sladila (dekstroza, manitol, sukraloza), stabilizator (rastlinska stearinska kislina), naravni ojačevalci okusa (citronska kislina, jabolčna kislina, mlečna kislina), naravni okusi (brusnica, jabolka), zelenjavni sok, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid,  akacijeva guma), maltodekstrin.

Alergen: mleko (mlečna kislina).

Neto količina: 60 žvečljivih tablet (96g).

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, glutena, umetnih barvil in okusov.

Opozorila:
Samo za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...