Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Jamieson Prenatal + DHK, kapsule

V čem Jamieson zeliščni dodatki izstopajo pred ostalimi?
Jamieson Prenatal + DHK kapsule je prehransko dopolnilo za zadnjo tromesečje nosečnosti in doječe matere.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
26,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: kri, lasje, nohti, koža
Simptom: utrujenost
Vsebnost: DHA, folna kislina, železo, cink
Zdravje: nosečnost, odpornost

Jamieson Prenatal + DHK kapsule je prehransko dopolnilo za zadnjo tromesečje nosečnosti in doječe matere.

Edinstven kompleks vitaminov, mineralov in hranilnih snovi v samo eni, praktični kapsuli, izdelani po najnovejših aktualnih raziskavah o hranilnih potrebah v delikatnem obdobju nosečnosti. Sedaj je formulacija obogatena tudi z Omega 3 maščobnimi kislinami, ki jih priporočamo predvsem med zadnjo tretjino nosečnosti (3 mesece pred porodom) in v prvih mesecih dojenja. Dokozaheksaenojska kislina (DHK) namreč prispeva k normalnemu razvoju možganov zarodka in dojenčka ter pomaga pri razvoju ostrine vida pri zarodku in dojenčku. Dojenček DHK zaužije preko materinega mleka ob dojenju.

Poleg DHK najpogosteje v tem obdobju primanjkuje folne kisline, železa in cinka. Tako Jamieson Prenatal  z DHK med drugim vsebuje višje ravni teh hranil: 1 mg folne kisline, ki prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost; 28 mg železa, ki preprečuje slabokrvnost in novost: 20 mg cinka, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, spodbuja reproduktivne dejavnosti, ima vlogo pri sintezi DNK in prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: Ena kapsula dnevno po jedi. Uživajte nekaj ur pred uporabo drugih zdravil.

Vsebnost:

  V 1 kapsuli PDV/RDA*
Vitamini    
Beta karoten 1,08 mg  
Biotin 30 mcg  100%
Folat (folna kislina) 1000 mcg 166%
Niacin (niacinamid) 22 mg 129%
Pantotenska kislina (kalcijev pantotenat) 10 mg 166%
Vitamin B1 (tiamin) 3 mg 214%
Vitamin B2 (riboflavin) 3,75 mg 234%
Vitamin B6 (piridoksin) 4 mg 210%
Vitamin B12 (cianokobalamin) 10 mcg 250%
Vitamin C (askorbinska kislina) 75 mg 75%
Vitamin D3 (holekalciferol) 10 mcg 100%
Vitamin E (D alfatokoferil) 10 mg 83%
Minerali    
Baker (karbonat)  267 mcg  26,7%
Cink (oksid) 20 mg 200%
Jod (kalcijev jodid) 150 mcg 65%
Kalcij (kalcijev karbonat) 200 mg 20%
     
Krom 25 mcg 62,5%
Magnezij (oksid) 25 mg 8,3%
Železo (železov fumarat) 28 mg 93%
     
Omega 3 maščobne kisline:    
Ribje olje (sardoni, sardele, skuše) 275 mg  
Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 150 mg  
Eikozapentaenojska kislina (EPA) 19 mg  

*PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Lecitin, kokosovo olje (srednjeverižni trigliceridi), rumeni čebelji vosek, želatina, glicerin, naravna barvila (titanov dioksid, anato), naravne arome (češnja in vanilija)

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Alergeni: Ribe

Neto količine: 60 kapsul (228g)

Opozorila:
Samo za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...