Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Prenatal vitamini in minerali, tablete

Jamieson Prenatal vitamini in minerali je prehransko dopolnilo za ženske, ki želijo zanositi, nosečnice in doječe matere.
Več...
Pakiranje 100 tablet
19,80€

Jamieson Prenatal vitamini in minerali je prehransko dopolnilo za ženske, ki želijo zanositi, nosečnice in doječe matere.

Edinstven kompleks vitaminov, mineralov in hranilnih snovi v samo eni, praktični tableti, izdelani po najnovejših aktualnih raziskavah o hranilnih potrebah v delikatnem obdobju nosečnosti.  Prehransko dopolnilo je izdelano posebej za podporo žensk, ki želijo zanositi, nosečnic in doječih mater.

Prenatal naravni multivitamin je edinstven kompleks 33 vitaminov, mineralov in hranilnih snovi, izdelanih posebej za podporo žensk, ki želijo zanositi, nosečnic in doječih mater. Najpogosteje v tem obdobju primanjkuje folne kisline, železa in cinka. Tako Jamieson Prenatal med drugim vsebuje višje ravni teh hranil: 1 mg folne kisline, ki prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanost; 28 mg železa, ki preprečuje slabokrvnost in novost: 20 mg cinka ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri sintezi DNK ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože.

Tablete se zelo lahko pogoltnejo.

V zadnjem tromesečju nosečnosti in v prvih mesecih dojenja priporočamo izdelek Jamieson Prenatal z DHA, ki vsebuje poleg teh hranil še dodano omega 3 maščobno kislino.

Jamieson Prenatal naravni multivitamin je proizveden na popolnoma naravni osnovi acerole, šipka in limoninih bioflavonoidov.

Primeren za vegetarijance. 

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Denvni vnos: 1 tableta dnevno. Priporočljivo je, da Prenatal naravni multivitamin jemljete tri mesece preden zanosite (oziroma če nameravate zanositi), ves čas med nosečnostjo in do prenehanja dojenja.

Vsebnost:

Vitamini 1 tableta vsebuje PDV(%)*
Vitamin A (retinol) 300 μg/1000 IU  37,5
Beta karoten  1.080 μg -
VitaminD3 (holekalciferol) (200 IU) 10 μg  100
Vitamin C (askorbinska kislina)  150 mg  187,5
Vitamin E (D -alfa- tokoferil) (30 IU) 20 mg  166
D- biotin 30 μg 60
Vitamin B1 (tiamin) 3 mg  272
Vitamin B2 (riboflavin)  3,75 mg  267
B6 (piridoksin ) 10 mg 714
Vitamin B12 (cianokobalamin )  10 μg 400
Niacin (nikotinamid)  22 mg 137
Folna kislina  1.000 mμg 500
Pantotenska kislina (kalcijev pantotenat)  10 mg   166

 

Minerali  1 tableta vsebuje PDV(%)*
Magnezij (magnezijev oksid)  100 mg  26,6
Krom (HVP kelat) 25 μg  62,5
Jod (alga Kelp )  150 μg  100
Manganovih (HVP kelat) 5 mg  250
Baker  1 mg  100
Kalcij (kalcijev karbonat)  200 mg  25
Cink (HVP kelat) 20 mg  200
Železo (železov fumarat)  28 mg  200

*Priporočen dnevni vnos

Podporna hranila: Acerola, Šipek, Limonini bioflavonoidi

Vsebuje tudi: 
Naravna aroma poprove mete, prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 100 tablet (213g)

Opozorila:
Samo za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Blank slika
Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Atopijski dermatitis je kožna bolezen, ki prizadene okrog 2–5 % odraslih in kar 10–20 % otrok po vsem svetu. Gre za kronično, dolgotrajno stanje, za katerega so značilni suha, luskava in razdražena koža ter občasni izbruhi z bolj mučnimi simptomi. Zdravilo za to bolezen še ne obstaja, z redno in ...