Jamieson Stressease (90 tablet)

Jamieson Stressease je patentirana močna formula, ki je ustvarjena s kombinacijo vodotopnih B vitaminov, vitamina C, Magnezija, Cinka in Kalcija.
Več...
Pakiranje 90 tablet
22,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: živčevje
Vsebnost: vitamin B, kalcij, magnezij, cink, vitamin C

Jamieson Stressease je patentirana močna formula, ki je ustvarjena s kombinacijo vodotopnih B vitaminov, vitamina C, Magnezija, Cinka in Kalcija.

Posamezni vitamini skupine B prispevajo k delovanju živčnega sistema (tiamin, riboflavin, niacin, B6, B12), normalnemu psihološkemu delovanju (tiamin, niacin, folat, B12), zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti (riboflavin, niacin, pantotenska kislina, folat), k delovanju imunskega sistema (folat), imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema (B6, B12), prispevajo k sproščanju energije pri presnovi (biotin, niacin, pantotenska kislina, B12), k presnovi homocisteina (B6, folat, B12) in k ohranjanju zdravih las (biotin), kože ter sluznic (riboflavin, biotin, niacin). 

Dodan je še vitamin C, ki prispeva k delovanju živčnega sistema, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Kalcij je izdelku dodan zaradi tega ker prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in pri delovanju imunskega sistema. 

Posebnost prehranskega dopolnila je tudi v tem, da nakazuje predanost podjetja Jamieson k iskanju najčistejših in učinkovitejših naravnih virov vitaminov in mineralov, saj je izdelek zasnovan samo na posebni naravni osnovi: koruznega, sončničnega in boragovega olja, rutina, hesperidina, limoninih bioflavonoidov, acerole češnje, šipka, rastlinskega kompleksa Alfalfa, vodne kreše, peteršilja in alge Kelp. Naravno in učinkovito.

Primerno tudi za vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

Vitamini V 1 kapsuli
Vitamin B1 (Thiamin Mononitrat) 35 mg (3181% PDV/RDA*)
Vitamin B2 (Riboflavin) 35 mg (2500% PDV/RDA*)
Vitamin B3 (Niacinamid) 50 mg (313% PDV/RDA*)
Vitamin B5 (kalciij d-Pantothenate) 20 mg (333% PDV/RDA*)
Vitamin B6 (Piridoxin HCl) 15 mg (1071% PDV/RDA*)
Vitamin B12 (Cianokobalamin) 30 mcg (1200%PDV/RDA*)
Vitamin C (Askorbinska kislina) 500 mg (625% PDV/RDA*)
Vitamin E (d-alpha tocopherol acetate) 20 mg/ 30 IU (167%PDV/RDA*)
Biotin 15 mcg (30%PDV/RDA*)
Folat (Folna kislina) 1 mg (500%PDV/RDA*)
Minerali  
Kalcij (Karbonat) 150 mg (19% PDV/RDA*)
Magnezij (Oksid) 75 mg  (20% PDV/RDA*)
Cink (Glukonat) 5 mg (50% PDV/RDA*)

*PDV/RDA- priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Modificiran celulozni gumi, rastlinska stearinska kislina (premazno sredstvo), aroma poprove mete, karnauba vosek; olje poprove mete; titanov dioksid ( barvilo), prebavni encimi - bromelain, papain, amilaza, lipaza, celulaza, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin). 

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Izdenano na osnovi: koruznega, sončničnega in boragovega olja, rutina, hesperidina, limoninih bioflavonoidov, acerole češnje, šipka, rastlinskega kompleksa Alfalfa, vodne kreše , peteršilja in alge Kelp.

Neto količina: 90 tablet 

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...