Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Stressease (90 tablet)

Jamieson Stressease je patentirana močna formula, ki je ustvarjena s kombinacijo vodotopnih B vitaminov, vitamina C, Magnezija, Cinka in Kalcija.
Več...
Pakiranje 90 tablet
22,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: živčevje
Vsebnost: vitamin B, kalcij, magnezij, cink, vitamin C

Jamieson Stressease je patentirana močna formula, ki je ustvarjena s kombinacijo vodotopnih B vitaminov, vitamina C, Magnezija, Cinka in Kalcija.

Posamezni vitamini skupine B prispevajo k delovanju živčnega sistema (tiamin, riboflavin, niacin, B6, B12), normalnemu psihološkemu delovanju (tiamin, niacin, folat, B12), zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti (riboflavin, niacin, pantotenska kislina, folat), k delovanju imunskega sistema (folat), imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema (B6, B12), prispevajo k sproščanju energije pri presnovi (biotin, niacin, pantotenska kislina, B12), k presnovi homocisteina (B6, folat, B12) in k ohranjanju zdravih las (biotin), kože ter sluznic (riboflavin, biotin, niacin). 

Dodan je še vitamin C, ki prispeva k delovanju živčnega sistema, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Kalcij je izdelku dodan zaradi tega ker prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in pri delovanju imunskega sistema. 

Posebnost prehranskega dopolnila je tudi v tem, da nakazuje predanost podjetja Jamieson k iskanju najčistejših in učinkovitejših naravnih virov vitaminov in mineralov, saj je izdelek zasnovan samo na posebni naravni osnovi: koruznega, sončničnega in boragovega olja, rutina, hesperidina, limoninih bioflavonoidov, acerole češnje, šipka, rastlinskega kompleksa Alfalfa, vodne kreše, peteršilja in alge Kelp. Naravno in učinkovito.

Primerno tudi za vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

Vitamini V 1 kapsuli
Vitamin B1 (Thiamin Mononitrat) 35 mg (3181% PDV/RDA*)
Vitamin B2 (Riboflavin) 35 mg (2500% PDV/RDA*)
Vitamin B3 (Niacinamid) 50 mg (313% PDV/RDA*)
Vitamin B5 (kalciij d-Pantothenate) 20 mg (333% PDV/RDA*)
Vitamin B6 (Piridoxin HCl) 15 mg (1071% PDV/RDA*)
Vitamin B12 (Cianokobalamin) 30 mcg (1200%PDV/RDA*)
Vitamin C (Askorbinska kislina) 500 mg (625% PDV/RDA*)
Vitamin E (d-alpha tocopherol acetate) 20 mg/ 30 IU (167%PDV/RDA*)
Biotin 15 mcg (30%PDV/RDA*)
Folat (Folna kislina) 1 mg (500%PDV/RDA*)
Minerali  
Kalcij (Karbonat) 150 mg (19% PDV/RDA*)
Magnezij (Oksid) 75 mg  (20% PDV/RDA*)
Cink (Glukonat) 5 mg (50% PDV/RDA*)

*PDV/RDA- priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Modificiran celulozni gumi, rastlinska stearinska kislina (premazno sredstvo), aroma poprove mete, karnauba vosek; olje poprove mete; titanov dioksid ( barvilo), prebavni encimi - bromelain, papain, amilaza, lipaza, celulaza, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin). 

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Izdenano na osnovi: koruznega, sončničnega in boragovega olja, rutina, hesperidina, limoninih bioflavonoidov, acerole češnje, šipka, rastlinskega kompleksa Alfalfa, vodne kreše , peteršilja in alge Kelp.

Neto količina: 90 tablet 

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju izdelka Vichy Aqualia Thermal: prihaja iz področja francoskih vulkanov ter vsebuje približno 15 mineralov. Znanstveno je dokazano, da pomaga krepiti obrambno sposobnost kože pred zunanjimi škodljivimi učinki. Navdihnjena z izotoničnimi raztopinami za ...