Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Jamieson Vita-Vim za ženske, 90 kapsul

Jamieson Vita-Vim za ženske, edinstvena formulacija ki poleg natančne mešanice 20 bistvenih vitaminov in mineralov.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
18,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: vitamini, minerali
Zdravje: ženske, vitalnost

Jamieson Vita-Vim za ženske, edinstvena formulacija ki poleg natančne mešanice 20 bistvenih vitaminov in mineralov, Vita-Vim  za ženske vsebuje tudi sestavine - Broccophane, visoko vsebnost kakovostnega kalcijavitamina Kbrusnico in seveda Jamieson naravno D-manozo

Multivitaminski pripravek posebno prilagojen potrebam nežnejšega spola.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Vzemite dve kapsule dnevno ob jedi.

Vsebnost:

Vitamini 1 kapsula vsebuje PDV(%)*
Vitamin A (acetat)  1000 IU/300 μg  37,5
Beta karoten (provitamin A)  1500 IU/900 μg  112,5
Vitamin B1 (tiamin momonitrat) 1 mg  90,9
Vitamin B2 (riboflavin) 1,5 mg  107
Vitamin B6 (piridoksin HCl)  1,5 mg  107
Vitamin B12 (cianokobalamin)  5 mcg  200
Biotin 20 mcg  40
Folne kisline  200 mcg  100
Vitamin C (askorbinska kislina)  30 mg  37,5
Vitamin D3 (holekalciferol)  500 IU/12,5 μg  250
Vitamin E (d -alfa-tokoferol) 10 IU/6,7 mg  55,8
Vitamin K (phitonadion)  40 mcg  53,3

 

Minerali 1 kapsula vsebuje PDV(%)*
Kalcij (kalcijev fosfat) 165 mg  20,6
Železo (fumarat)  2 mg  14,2
Magnezij (oksid)  62,5 mg  16,6
Fosfor (fosfat)  125 mg  17,8

 *PDV/RDA - priporočen dnevni odmerek

Druga hranila 1 kapsula vsebuje
BroccoPhane izvleček brokolija (20:01)** 50 mg
Brusnice (Vaccinium macrocarpon sadje)  5 mg
Kalcijev D- Glukarat 5 mg
Naravna D-manoza  5 mg

**Brassica oleracea italica, kar ustreza 1000 mg svežega brokolija.

Vsebuje tudi:
Kalcijev silikat, naravno barvilo kurkuma, celuloza, sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid), želatina, titanov dioksid (barvilo).

Izdelek ne vsebuje umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Opozorila:
Namenjeno za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne  količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Poreklo: Kanada.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...