izbor

Jamieson Vitamin B12 1000 μg, pršilo (58 ml)

Vitamin B12 1000 μg v obliki pršila z okusom maline z dodanim naravnim sladilom stevija.
Več...
Pakiranje 58 ml (125 razprškov)
17,00€

Vitamin B12 1000 μg v obliki pršila z okusom maline z dodanim naravnim sladilom stevija.

Vitamin B 12 prispeva k:

  • sproščanju energije pri presnovi,
  • k delovanju živčnega sistema,
  • k presnovi homocisteina,
  • k normalnem psihološkem delovanju,
  • pri nastajanju rdečih krvničk,
  • delovanju imunskega sistema,
  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Popolnoma nov izdelek iz laboratorijev Jamieson vitamin B12 v obliki metilkobalamina v inovativni obliki-pršilu, ki omogoča najvišje stopnje absorpcije. 

Dejstvo je namreč, da je vitamin B12 velika molekula (ena večjih izmed vseh vitaminov) in se zelo slabo absorbira zaradi kisline v želodcu in ostalih dejavnikov prebave. Posledično se klasične oblike tablet vitamina b12 izredno slabo absorbirajo. Pršilo, ki se raztopi pod jezikom se bolje absorpira skozi sluznico membran v ustni votlini in je tako bolj učinkovito, saj ne preidejo v stik s kislino v želodcu.

Premium Vitamin B12 1000 mcg, pršilo z okusom maline je okusen način, da dobite 1000 mikrogramov vitamina B12 v eni sekundi! 

Uporaba:
Priporočeni dnevni vnos: 2 razprška na dan.

Vsebnost in sestavine:
Dnevni odmerek vsebuje vsebuje: Vitamin B12 (metilkobalamin, hidroksokobalamin) 1000 μg (333% priporočenega dnevnega vnosa) prečiščena voda, glicerin, naravna aroma (maline), citronska kislina, sredstvo za zgostitev (ksantanski gumi), konzervans (kalijev sorbat),  naravno sladilo (stevia).

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Zelo priporočljiv in primeren za vegetarijance in vegane.

Vsebina: 58 ml (125 razprškov)

Opozorila:
Izdelek ni primeren za otroke. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Nosečnice in doječe matere naj se o jemanju posvetujejo z zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Blank slika
Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...